Braconieri prinși cu focuri de armă, în miez de noapte, după ce...

Braconieri prinși cu focuri de armă, în miez de noapte, după ce nu au oprit la semnalul polițiștilor

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii din Sălaj au tras două focuri de armă, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pentru prinderea unor braconieri, care nu au oprit la semnalul oamenilor legii.

Potrivit IPJ Sălaj, polițiștii au fost sesizați sâmbătă seara de către reprezentantul unui fond de vânătoare despre faptul că un bărbat care se deplasa cu un autoturism de teren, în apropierea localității Sici, a tras un foc de armă.

Ajunși la fața locului, polițiștii au identificat mașina și au pornit în urmărirea acesteia, trăgând și un foc de armă înspre pneurile autoturismului.


Șoferul și-a continuat deplasarea, fiind oprit după aproximativ 2 kilometri, lângă liziera unei păduri.

„Din autoturism au coborât șoferul, un bărbat de 45 de ani, și un pasager. Întrucât aveau intenția de a fugi și existau indicii că ar fi înarmați, polițiștii i-au somat, iar la scurt timp au mai tras un foc de avertisment în plan vertical. Cei doi au fost imobilizați, iar la controlul corporal, asupra șoferului a fost găsită muniție”, a transmis Poliția Sălaj.

De asemenea, în mașină a fost găsită o armă de vânătoare cu glonț, care era încărcată, un amortizor de sunet și vânatul.

Cei doi bărbați au fost duși la sediul poliției pentru cercetări, iar arma, muniția și mașina au fost confiscate.

Polițiștii continuă cercetările într-un dosar penal deschis pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor și braconaj cinegetic.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.