Ce fel de lider vrea Alin Nica pentru organizația PNL Timișoara. Care...

Ce fel de lider vrea Alin Nica pentru organizația PNL Timișoara. Care este dilema noului lider al liberalilor

0
DISTRIBUIȚI

Președintele interimar al PNL Timiș, Alin Nica, este în căutarea unui lider pentru filiala Timișoara a organizației pe care o conduce. Postul a rămas vacant după ce Dan Diaconu, viceprimarul în exercițiu, și-a dat demisia, în urma rezultatelor slabe pentru Primăria Timișoara la alegerile din 27 septembrie.

„Trebuia să luăm o decizie pentru organizația Timișoara în ședința BPJ de joi, conform planului pe care mi l-am stabilit, însă neavând toate informațiile legat de organizație, am zis să amânăm decizia pe săptămâna viitoare.


Până atunci, voi veni cu o propunere de președinte interimar și de Birou Politic la Timșoara. Eu nu cunosc organizația Timișoara și am dorit să iau o decizie fundamentată corect, să mă consult cu mai mulți membri din organizație și să văd cine s-a implicat în alegeri, cine nu, cine își dorește să se implice în viitor, cine are potențial de creștere, cum putem să revitalizăm organizația Timișoara după acest eșec major și să revenim pe creștere din punct de vedere politic. Toate aceste întrebări pe care eu mi le-am pus, m-au făcut să amân decizia pentru că nu am avut informațiile și răspunsurile care să mă facă să mă decid asupra Biroului Politic Local pe care o să îl propun și asupra conducerii”, a declarat, vineri, liderul interimar al liberalilor timișeni.

Alin Nica a mai precizat că pentru președinția Organizației Timișoara a PNL are în vedere să fie un om cu notorietate, un om care să aducă un plus partidului, un om care să aibă experiență administrativă sau să aibă posibilitatea să o poată dobândi.

„Mă gândesc dacă persoana care va ocupa postul de viceprimar să ocupe și funcția de președinte al PNL Timișoara sau nu. Sunt avantaje și dezavantaje pe care trebuie să le analizăm noi în interior. Nu am nicio persoană momentan în minte, sunt mai multe pe care le am în minte, dar nu m-am hotărât”, a mai declarat Alin Nica.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.