Cinci minori care au furat o mașină din Timișoara, prinși la Sibiu,...

Cinci minori care au furat o mașină din Timișoara, prinși la Sibiu, după o urmărire de 40 de kilometri

0
DISTRIBUIȚI

Cinci adolescenți care se plimbau cu o mașină furată au fost urmăriți de Poliție aproape 40 de kilometri, până au fost blocați pe o stradă din orașul Sibiu. Polițiștii au aflat că mașina fusese furată din orașul Timișoara.

Potrivit anchetatorilor, în noaptea de miercuri spre joi, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Miercurea Sibiului, în timp ce se aflau în serviciul de supraveghere și control al traficului rutier pe DN 1, în localitatea Apoldu de Sus, au efectuat semnalul regulamentar de oprire a unui autoturism care venea dinspre județul Alba.

Persoana aflată la volan nu a oprit și urmărit de polițiști, și-a continuat deplasarea pe DN 1 până în municipiul Sibiu, pe strada Zaharia Boiu, unde mai multe echipaje de polițiști au reușit blocarea autoturismului.


Imediat după ce autoturismul a fost oprit, din acesta au coborât și au fugit mai mulți tineri, în zonă fiind prinși și identificați ulterior cinci minori cu vârste cuprinse între 13 și 16 ani, toți domiciliați în județul Timiș.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că autoturismul în cauză fusese reclamat ca sustras din municipiul Timișoara, în cursul zilei de 19 octombrie. Polițiștii fac cercetări pentru stabilirea identității persoanei care a condus autoturismul în vederea continuării cercetărilor penale privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

Cei cinci adolescenți urmează a fi predați polițiștilor din cadrul IPJ Timiș pentru continuarea investigațiilor privind sustragerea autoturismului în cauză.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.