Condamnare exemplară pentru ucigașul din parcul Catedralei, la un an de la...

Condamnare exemplară pentru ucigașul din parcul Catedralei, la un an de la comiterea faptei

2
DISTRIBUIȚI

Bărbatul din Lupeni, în vârstă de 32 de ani, care și-a omorât iubita într-un parc din centrul Timișoarei, a fost condamnat la 25 de ani de închisoare. Sentința a fost dată de Tribunalul Timiș și nu este definitivă. Magistrații timișeni l-au obligat pe individ la plata sumelor de 75.000 de euro şi 10.000 de lei, sume ce reprezintă daune morale şi materiale, conform ziardehunedoara.ro.

George Cosmin Titiș a comis crima în septembrie 2019, pe fondul geloziei și din dorința de a se răzbuna pe iubita care l-a părăsit.


Anchetatorii susțin că bărbatul și-a premeditat fapta și au prezentat probe în acest sens. Totuși, Titiș nu a recunocut nimic în fața magistraților.

Crima a fost comisă pe 20 septembrie 2019, în jurul orei 19.00, pe o alee a parcului Catedralei, unde Parnica Maria Karina se plimba împreună cu o prietenă. În fața lor a apărut fostul iubit al fetei, care a tras-o deoparte să vorbească cu ea. La scurt timp, individul a scos un cuțit pe care îl ținea într-o teacă, s-a năpustit asupra tinerei și i-a aplicat mai multe lovituri în gât, în piept și la nivelul feței, sub privirile uluite ale prietenei. Apoi, a abandonat-o într-o baltă de sânge și a dispărut.

Criminalul a fugit de la locul faptei, fiind căutat mai multe ore de polițiști. A fost prins de poliţişti trei ore mai târziu, pe lângă calea ferată din zona Pădurea Verde, de la ieşirea din Timişoara, spre Lugoj, şi a fost arestat. Pe perioada judecării dosarului, Cosmin George Titiș a fost ținut în arest preventiv.

2 COMENTARII

  1. vine vaca aia si ne mai spune de independenta justitiei. n-ai vrea, tanti, totusi, sa-l scapi? pentru ca „independenta justitiei”. sau asta nu cotizeaza destul?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.