Consiliul Județean Timiș a semnat contractul pentru realizarea Centrului de legume-fructe de...

Consiliul Județean Timiș a semnat contractul pentru realizarea Centrului de legume-fructe de la Tomnatic

0
DISTRIBUIȚI

La final de mandat, președintele CJT Călin Dobra a semnat contractul pentru realizarea Centrului de legume și fructe de la Tomatic. Contractul vizează proiectarea, execuția și dotarea centrului, o investiție de 4,5 milioane de euro, bani din bugetul propriu al Consiliului Județean Timiș. Totul trebuie să fie gata în următoarele 23 luni.

„Este unul dintre cele mai importante proiecte pe care le-am derulat la Consiliul Județean Timiș. Va fi gura de oxigen de care au nevoie producătorii agricoli din Timiș, pentru că aici vor putea să-și aducă recolta pentru a fi colectată, sortată și depozitată. De altfel, întreaga zona se va schimba radical, mai ales că aici derulăm și o investiție importantă în infrastructură.


Se lucrează la ranforsarea a 4,1 kilometri de pe DJ 692 B. Este șoseaua care leagă DN6 de Tomnatic și, mai departe, are rolul de a asigura acces facil spre viitorul Centru de Legume și Fructe. Totul este gândit pentru a da un imbold economic uneia dintre cele mai importante zone legumicole din județ”, a transmis Călin Dobra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.