Crama Aramic a mai deschis un magazin în Timișoara

Crama Aramic a mai deschis un magazin în Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Crama Aramic a deschis, astăzi, cel de al doilea magazin pentru produsele sale în Timișoara, pe strada Ecaterina Teodoroiu, nr.13.

Chiar dacă este o perioadă de criză, Adam Crăciunescu a explicat decizia de a investi într-o nouă locație prin faptul că a răspuns la” cerințele consumatorilor de vinuri bune de Aramic, care deja luaseră cunoștință cu ele în restaurantele din Timișoara, e normal că ne-am gândit că trebuie să răspundem consumatorilor prin prezența noastră în mai multe cartiere ale Timișoarei.


Și am ținut cont de faptul că avem unele colaborări cu magazine specializate de vinuri în celelalte zone ale orașului și aici, în zona Traian, am văzut că nu se prea vinde vin și am zis să deschidem un magazin în această zonă și sper că e un lucru bun. Avem două magazine deschise în Timișoara și șase colaborări cu magazine specializate în vinuri. Aici, fiind magazinul cramei, avem toate vinurile pe care le produce Crama Aramic. Este vorba despre 14 vinuri, sunt vinurile specifice soiurilor pe care le avem, completate de cubajele pe care le realizăm an de an. Ca vinuri de excepție, avem din categoria Premium Piatra Soarelui și cubajele atât alb cât și roșu, care au fost apreciate și medaliate la mai multe concursuri”.

Prețurile sunt între 28 și 36 de lei, cele de categoria Premium.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.