Cum s-a eschivat Ludovic Orban în cazul liberalului fost pușcăriaș care a...

Cum s-a eschivat Ludovic Orban în cazul liberalului fost pușcăriaș care a devenit consilier județean

1
DISTRIBUIȚI

Președintele PNL, Ludovic Orban, a evitat să comenteze cazul fostului pușcăriaș Călin Roman care, ieri, în prezența sa, a depus jurământul de consilier județean. Întrebat de PRESSALERT.ro cum vede ca președinte al partidului faptul că pe listele PNL Timiș a fost promovat un infractor, premierul a pasat problema spre noua conducere a filialei.

„ Să nu uităm că am trecut printr-un proces de transformare, s-a schimbat conducerea filialei.


Am învestit o nouă conducere interimară și sunt convins că noua conducere a filialei va analiza caz cu caz și va lua deciziile cele mai corecte. Eu, ca președinte al Partidului Național Liberal am luat decizia și am fost sprijinit de colegii mei din Biroul Politic Național, să nu accept pe lista de candidați pentru Parlament un candidat pentru care se pronunțase o hotărâre de incompatibilitate ( primarul Petru Roman din Deta, tatăl lui Călin Roman, n.a.). În acest caz, se va pronunța conducerea județeană, care sunt convinsă că va analiza. Eu am încredere că noua conducere odată ce se va instala va lua deciziile cele mai potrivite”, a declarat premierul Ludovic Orban.

Alin Nica i-a sărit în ajutor și a explicat că „am spus-o deja de mai mult timp, am cerut persoanei respective să renunțe la mandat, iar în cazul în care nu renunță și am văzut că nu renunță, am spus că o să urmăm procedurile statutare pentru excluderea persoanei respective. Cred că este momentul să facem acea asanare morală de care vorbeam și în campania locală și nu ne jucăm cu acest lucru, suntem hotărâți și fermi în această direcție”.

1 COMENTARIU

  1. lasa, ludovicule, ca „nu uitam”. mai ales cand punem stampila aia de vot. tinem noi minte. „fara penali”? „fara traseisti”? tu chiar iti bati joc de noi, ba, baiatule? sau mergi pe ideea pe care a mers si robulake, ca va voteaza pupincuristii si prostalaii si aia ajunge?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.