Deputat PNL despre fostul pușcăriaș Călin Roman ajuns în CJT: Nu e...

Deputat PNL despre fostul pușcăriaș Călin Roman ajuns în CJT: Nu e relevant un singur consilier din 491

5
DISTRIBUIȚI

Invitat joi seară la emisiunea Pressalert LIVE, moderată de jurnalistul Dragoș Boța, deputatul PNL Ben-Oni Ardelean a susținut că nu există penali în partidul al cărui vicepreședinte la nivel național este.

„Niciodată nu am susținut pe cineva penal, am pierdut foarte mulți oameni în 2012 și în 2016, dar nu îmi pare rău pentru că au venit oameni noi în sistem”, a declarat parlamentarul.

Contrazis de moderatorul emisiunii, Dragoș Boța, acesta i-a amintit că la alegerile locale pentru CJT îl aveau pe listă, pe loc eligibil, pe fostul pușcăriaș Călin Roman, fiul primarului liberal Petru Roman din Deta, deci PNL a introdus un fost deținut în administrația locală.

„Orice partid are în componența lui oameni din toate categoriile. În momentul în care există anumite scăpări, care sunt semnalate, cred că fiecare partid ar trebui să ia măsurile de rigoare. Niciodată nu am susținut pe cineva care era într-o anumită situație. La aceste alegeri, au venit oameni noi în sistem, care vor aduce o plus valoare sistemului politic din România.


Dar ceea ce cred este că o reformă profundă, serioasă, necesară este astăzi în societatea românească tocmai pentru a răspunde acestor așteptări. În primul rând, nu îl cunosc pe acest băiat. În al doilea rând, avem 491 de consilieri după alegerile locale. Dacă vreți să-mi dați un singur exemplu din 491, eu zic că nu stăm rău. Dacă mi-ați da 30 de exemple de astfel de oameni, probabil că v-aș spune: da, avem o problemă majoră. Dar nu avem o problemă majoră atâta timp cât avem 47 de primari (n.r. – în Timiș) asupra cărora nu aveți nicio umbră de îndoială. Iar la nivel de scor politic județean, PNL este echipa câștigătoare. Avem peste 10.000 de membri PNL în județ”, a spus Ardelean.

Întrebat de Dragoș Boța cum comentează faptul că liderul PNL și CJ Timiș, Alin Nica, a recunoscut că i-a fost impus pe listă Călin Roman și i-a cerut retragerea, altfel va fi exclus, deputatul a răspuns: „Echipa PNL care a câștigat alegerile a obținut un scor excelent pe județ. Era normal ca Alin Nica să-și aducă propria echipă, să aibă propria viziune și să-și formeze echipa de lucru. Trebuie să existe un leader ship asumat și responsabil. Alin Nica are tot girul PNL pentru a-și creiona echipa. Este absolut legitim să vrea să îndepărteze anumiți oameni, să-și aducă mai aproape alți oameni. Trebuie să-l susținem în acest demers de a face o construcție pe Alin Nica.”

Deputatul PNL Ben-Oni Ardelean a întărit ideea că, pentru partid, Călin Roman nu este relevant fiind un caz singular la 491 de consileri aleși în Timiș.

 

5 COMENTARII

  1. WTF! „Alin Nica să-și aducă propria echipă, să aibă propria viziune și să-și formeze echipa de lucru” – ce viziune, ba coclitilor, cand batalia au luat-o pe antivot PSD – bulan ca nu i-au batut haterii useristi.
    Toti vorbiti de echipe si leader ship – bullshituri corporatiste de kkt pe care nu le intelegeti nici voi!
    Jenant.

  2. WTF! „Alin Nica să-și aducă propria echipă, să aibă propria viziune și să-și formeze echipa de lucru” – ce viziune, ba coclitilor, cand batalia au luat-o pe antivot PSD – bulan ca nu i-au batut haterii useristi. Toti vorbiti de echipe si leader ship – bullshituri corporatiste de kkt pe care nu le intelegeti nici voi! Jenant.

  3. WTF! „Alin Nica să-și aducă propria echipă, să aibă propria viziune și să-și formeze echipa de lucru” – ce viziune, ba coclitilor, cand batalia au luat-o pe antivot PSD – bulan ca nu i-au batut haterii useristi. Toti vorbiti de echipe si leader ship – bullshituri corporatiste de kkt pe care nu le intelegeti nici voi! Jenant.

  4. WTF! „Alin Nica să-și aducă propria echipă, să aibă propria viziune și să-și formeze echipa de lucru” – ce viziune, ba coclitilor, cand batalia au luat-o pe antivot PSD – bulan ca nu i-au batut haterii useristi. Toti vorbiti de echipe si leader ship – bullshituri corporatiste de kkt pe care nu le intelegeti nici voi! Jenant.

    Citeste mai mult pe: https://www.pressalert.ro/2020/10/deputat-pnl-despre-fostul-puscarias-calin-roman-ajuns-cjt-nu-e-relevant-un-singur-consilier-din-491/

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.