Deputatul de Timiș Alfred Simonis: „Partidul Social Democrat a scăpat de dinozauri”

Deputatul de Timiș Alfred Simonis: „Partidul Social Democrat a scăpat de dinozauri”

2
DISTRIBUIȚI

Deputatul și liderul PSD Timiș, Alfred Simonis, a declarat în cadrul emisiunii PRESSALERT LIVE că filiala din care face parte a propus pe listele pentru alegerile parlamentare oameni integri, tineri, dar cu experiență, actuali sau foști parlamentari, și chiar un fost prim-ministru.

„Dar am simțit nevoia să aducem și oameni noi pentru că în societate, deși suntem tineri cu toții, se cer și oameni noi. Și am luat această decizie în urma unei evaluări foarte bine făcute în cadrul organizației, domnul Cionca este un om de succes, un tânăr care a performat pe toate planurile și am vrut să venim cu această surpriză, domnul Cionca Adrian pe locul 3 pe listă la Camera Deputaților”, a declarat Simonis.

„Partidul Social Democrat a scăpat de dinozauri, de celebrii dinozauri, nu au mai fost puși pe liste în Parlamentul României. Am luat ieri (n.r. – miercuri) o decizie istorică, aș spune, în Comitetul Politic Național, am invalidat toate listele din județe care au avut propuneri de persoane trimise în judecată. Respectând prezumția de nevinovăție, având în vedere că sunt trimiși în judecată, am refuzat să îi nominalizăm și să îi validăm pe listele de candidați și au fost nume grele scoase de pe listă, de exemplu Mihnea Costoiu, domnul Tripa de la Arad, o doamnă din Mehedinți, domnul Făgădău de la Constanța, care a fost trimis chiar ieri în judecată.


Curățarea listelor e un gest de normalitate”, a declarat Simonis joi seara.

Întrebat cum comentează ce a spus Șerban Nicolae, care, retras de pe liste s-a comparat cu retragerea lui Hagi, deputatul PSD a răspuns: „Domnul Șerban Nicolae nu se compară cu Hagi nici la 50 de ani, nu mai vorbesc de Hagi în tinerețe, când juca extraordinar. Antrenorul a hotărât că nu are nevoie de acest Hagi”.

Liderul PSD Timiș a mai precizat că nu se poate cuantifica răul pe care îl fac anumiți oameni partidului, referindu-se la Oprișan, Vanghelie.

„Ca partid care ai făcut greșeli atât de multe, e important mesajul pe care îl dai pentru viitor, e un miracol că suntem în poziția în care suntem. Aceste decizii, care acum par firești, gândiți-vă cum ar fi fost acum un an să le fi luat. Nu e important că pierdem voturi pentru că a plecat unul sau altul. Important este ca tânăra generație să se reîntoarcă la noi să ne voteze pentru că am pierdut o mare masă din tânăra generație care vota PSD pentru un program de guvernare coerent, pentru multe chestiuni bune pe care le-a făcut PSD în țara asta, dar greșelile au fost așa de mari încât au fost acoperite lucrurile bune și acest lucru este nepermis. De aceea, ca membru al acestui partid sunt foarte mândru de lucrurile bune care s-au realizat în ultimele luni”, a mai adăugat Simonis.

2 COMENTARII

  1. Pai daca nici Grindeanu nu e dinozaur, atunci ce e, iar Dogaru saracu care de 4 ani nu face absolut nimic (bine nimic a facut si ca prefect), sa mai zici. Asta-i lista PSD pentru Timis?! Rateu total.

  2. Mocioalca, Covaci Dorel (asta are 1860 de ani, nu e dinozaur!!!), Stanescu,…..nu sunt dinozauri?
    Atata vrajeala in voi, ceva de speriat. Apropo, pe Mocioalca sigur la salvat prietenul Grindeanu duoa ce la tinut ascuns o perioada la Proromania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.