Deputatul USR Cătălin Drulă despre negocierile cu PNL: „Știu unde să mă...

Deputatul USR Cătălin Drulă despre negocierile cu PNL: „Știu unde să mă găsească, nu avem nevoie de invitații formale ca la nuntă”

1
DISTRIBUIȚI

Deputatul Cătălin Drulă de la USR PLUS a declarat, miercuri, că echipa sa a mers la negocierile cu PNL pentru administrațiile locale din Timiș cu o listă concretă de proiecte. În schimb, spune acesta, liberalii se așteptau să negocieze funcții. Declarațiile au fost făcute după ce USR PLUS Timiș a depus candidaturile pentru alegerile parlamentare.

„Da, noi avem așa după cum știți o serie de discuții zilele acestea despre proiectele pentru Timișoara, pentru proiectele Timișului și o să vă fac o mărturisire: am avut prima discuție în acest inedit format, nouă oameni de la USR și nouă oameni de la PNL. Noi, cei de la USR PLUS am început cu discuția despre proiecte.


Cei de la PNL au fost un pic descumpăniți, dar este important să discutăm despre proiecte că până la urmă nu lăsăm în spatele nostru majorități și posturi, ci lăsăm proiecte concrete pentru oameni. Deci oricine vrea să facă lucruri bune, are în noi un partener pe proiecte și pe discuții punctuale. Nu știu, poate la alte negocieri la care au participat alte dăți s-a început cu alte lucruri prima dată, poate cu funcții, discuții despre posturi. Noi am început discuția cu o listă de proiecte concretă și de rețea feroviară metropolitană și așa mai departe, despre centura de vest și am vrut să ne asigurăm că avem o viziune comună, centură verde pentru Timișoara și localitățile din periurban și anchesăm la aceleași lucruri, că asta mi se pare o ordine corectă, să discuți despre proiecte și principii, nu despre oameni”, a declarat deputatul Cătălin Drulă.

Cât despre invitația liderului PNL Timiș de a se întâlni viitorii parlamentari liberali și cei de la USR PLUS pentru a negocia proiectele care vor trebui susținute în viitorul parlament, Drulă a replicat ”Noi suntem deja în întâlniri, știu unde să mă găsească, nu avem nevoie de invitații formale ca la nuntă”.

Drulă a mai vorbit, miercuri, și despre atacurile la adresa USR PLUS.

„Am văzut deja că alte partide au început campania împotriva noastră. Este normal pentru că ceea ce facem noi de patru ani de zile schimbă clasa politică și lor le e frică de asta. Pe noi ne preocupă doar cum să facem lucruri bune pentru comunitate, pe ei îi preocupă să își păstreze funcțiile și privilegiile pe care le-au avut 30 de ani. Asta e o diferență fundamentală și nu, nu ne plac. Da, acolo unde trebuie pe proiecte vom face alianțe politice, dar dincolo de asta să nu uităm că noi reprezentăm ceva mai mult, interesul cetățenilor și facem asta pentru voi și împreună cu voi, nu pentru noi”, a declarat deputatul.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.