Directorul Colegiului Bănățean din Timișoara, Sorin Ionescu, invitat să candideze la Senat...

Directorul Colegiului Bănățean din Timișoara, Sorin Ionescu, invitat să candideze la Senat pe lista Pro România

0
DISTRIBUIȚI

Directorul Colegiului Bănățean din Timișoara, social-democratul Sorin Ionescu, a fost din nou ofertat să intre în Partidul Pro România.

Liderul Pro România Timiș, deputatul Adrian Pau, a declarat, joi, că lui Sorin Ionescu i s-a oferit prima poziție pentru Senatul României, dar a refuzat candidatura. Nu este pentru prima dată când consilierul local din partea PSD este chemat să intre în echipa condusă la nivel național de Victor Ponta. De asemenea, Adrian Pau a mai precizat că și Călin Dobra a fost invitat să se înscrie în Pro România.

Reprezentanții acestui partid, care miercuri și-au depus la Biroul Electoral Județean candidaturile pentru Parlament, se plâng că pandemia le dă mari bătăi de cap și nu pot ajunge să comunice direct cu alegătorii.

„Încercăm să ne desfășurăm activitatea.


Nu ne-am gândit niciodată că vom face campanie electorală strict la televizor sau în mediul online. Pentru mine, cel puțin, situația este atipică, am fost obișnuit cu altfel de campanii electorale, dar asta este viața și vom merge înainte”, a declarat Pau. Acesta a mai precizat că alegerile ar trebui amânate pentru sănătatea populației, dar nu vrea să fie acuzat că vrea să-și prelungească mandatul.

Nicolae Birău, primarul comunei Variaș, va deschide lista Pro România Timiș pentru Senat.

„Ne-am dorit să mergem în comunitățile locale să stăm de vorbă cu oamenii, dar din păcate ne adaptăm situației. Alegerile locale au fost un test pe care l-am trecut așa cum ne-am propus”, a spus Birău.

La Camera Deputaților, lista este deschisă de către deputatul Adrian Pau, liderul organizației timișene, urmat fiind de Marian Coandă de la ALDE.

Referitor la parteneriatul dintre PNL și USR PLUS, Adrian Pau spune că acesta va dura până în 6 decembrie și nu au avut semnale de a fi cooptați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.