Distincție prestigioasă pentru profesorul Lazăr Fulger, unul dintre cei mai renumiți chirurgi...

Distincție prestigioasă pentru profesorul Lazăr Fulger, unul dintre cei mai renumiți chirurgi din Timișoara

2
DISTRIBUIȚI

Managerul Spitalului Județean, Raul Pătrașcu, a anunțat pe pagina sa de Facebook o veste care demonstrează încă odată că unitatea sanitară este una de elită, nu doar ca spital, ci și în ceea ce privește personalul medical.

Profesorul Lazăr Fulger, o emblemă în chirurgia din România și nu numai, a fost ales membru în Comisia de Istorie a Medicinei a Academiei Române. Profesorul Lazăr este o „legendă vie” a chirurgiei clasice și un promotor al chirurgiei robotice care performează de la o zi la alta în cadrul spitalului, spune mesajul transmis de managerul instituției.

„În ultima săptămâna în cadrul SCJUPBT, echipa de medici din cadrul clinicii de Chirurgie II, coordonată de Ș.L Dr.


Amadeus Dobrescu a efectuat mai multe intervenții minim invazive cu ajutorul Robotului Davinci XI, la pacienții cu patologii oncologice, pentru care această abordare de o acuratețe deosebită reduce la minim riscurile perioperatorii, durata de spitalizare și asigură o recuperare extrem de rapidă. Iată că se poate, iată că specialiștii noștri sunt fără echivoc și demonstrează că nu neglijăm niciun pacient ci ne perfecționăm continuu chiar și în aceste vremuri grele! Felicitări! Doamne ajută!”, a transmis Raul Pătrașcu, managerul Spitalului Județean din Timișoara.

2 COMENTARII

  1. „Nu zidurile fac o şcoală, ci spiritul ce domneşte într-însa”. -Regele Ferdinand l . Cred ca este valabil si pentru un spital. Cine-l cunoaste pe profesorul Lazar Fulger ar putea fi de acord cu mine pentru a spune ca domnul profesor merita distinctia. Merita chiar mai mult! Stima, domnule profesor!

  2. Intrebare: cum si-a facut marele profesor Fulger averea de zeci de milioane euro? Raspuns: pe bani publici, adica a fraierilor care se uita la el ca la o zeitate. Nu de geaba l-a declarat ANI si incompatibil si in conflict de interese. Un imoral si un ilegal. Asta e imagina medeicinii romanesti. De asta e in colaps si in coma profunda sanatatea roamaneasca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.