Dominic Fritz despre mesajul antisemit și homofob scris de Ioan Nasleu: „Îi...

Dominic Fritz despre mesajul antisemit și homofob scris de Ioan Nasleu: „Îi aștept demisia de onoare”

1
DISTRIBUIȚI

În ziua în care a fost învestit, noul primar al Timișoarei a fost întrebat și despre mesajul inacceptabil publicat de Ioan Nasleu, fost consilier personal al fostului edil-șef și actual director al Piețe SA, societate aflată în subordinea primăriei.

„A fost o declarație a unui actual subordonat al meu.


Îi aștept demisia de onoare. Am auzit că și PNL este hotărât să-l dea afară din partid. Cred că așa trebuie, pentru că un astfel de om nu poate, în nicio formă, reprezenta timișorenii sau conduce o societate în subordinea primăriei”, a spus astăzi Dominic Fritz.

Vă reamintim că Ioan Nasleu a publicat un mesaj presărat cu remarci anisemite și homofobe, pe o rețea de socializare, iar președintele interimar al PNL Timiș, Alin Nica, a comunicat că va propune ca acesta să fie exclus din partid.

Noul primar a anunțat că primii doi consilieri personali pe care îi va dezvălui nu sunt membri USR. „Lista de consilieri personali nu este alcătuită din membri de partid, contează competența omului, nu carnetul de partid. O să fiți surprinși, o să anunț primii doi consilieri cu care o să intru luni în primărie și niciunul nu este membru de partid. Avem numeroși specialiști și în USR PLUS, dar nu calitatea de membru este ceva important”, a mai spus Fritz, care a precizat că săptămâna viitoare va lansa concursul pentru postul de city-manager.

1 COMENTARIU

  1. eu zic sa il tineti sub supraveghere pe acest nasoleu, ca incepe sa se comporte ca un individ care nu mai are nimic de pierdut. e dereglat, aveti mare grija cu el, inca un pic si va incepe probabil cu ostatici sau cine stie ce alta nebunie. MARE grija cu individul, e suspect. ca e un manelist analfabet stim deja, cine stie ce aberatie urmeaza?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.