Dominic Fritz s-a autoizolat în așteptarea testului pentru coronavirus UPDATE Rezultatul testului

Dominic Fritz s-a autoizolat în așteptarea testului pentru coronavirus UPDATE Rezultatul testului

0
DISTRIBUIȚI

Primarul ales al Timișoarei, Dominic Fritz, și-a luat toate măsurile de precauție după ce a aflat că o persoană pe care a întâlnit-o luni a fost testată pozitiv la coronavirus.

„Luni m-am întâlnit cu o persoană care a aflat aseară că are Covid-19. Am purtat mască, am păstrat distanța, sunt bine. Dar, ca o măsură de precauție și pentru a elimina orice risc, am decis să mă auto-izolez.


Am făcut un test azi dimineață și voi rămâne acasă, în așteptarea rezultatului. Voi repeta testul pentru mai multă siguranță, la sfârșitul acestei săptămâni. În timpul ăsta voi continua să lucrez cu echipa mea la pregătirea preluării mandatului și voi ține întâlniri oficiale online. Vă țin la curent!”, a transmis, miercuri dimineață, Dominic Fritz.

UPDATE Primarul ales al Timișoarei a anunțat, pe Facebook, că rezultatul testului a fost negativ, dar că va rămâne în izolare până la efectuarea unui al doilea test. „Am primit rezultatul testului de azi dimineață, e negativ. Voi rămâne în autoizolare voluntară până la un al doilea test pe care îl voi face la sfârșitul săptămânii. Subliniez că datorită faptului că amândoi am purtat mască, ancheta epidemiologică a stabilit că nu am fost «contact direct». Recomandarea mea pentru voi toți este să purtați mască și să păstrați distanța oriunde puteți, chiar și când sunteți cu prieteni sau colegi. Șansele ca în următoarele luni să intrați în contact cu o persoană infectată sunt mari și singura cale să evitați carantina obligatorie este să respectați acele reguli”, a scris Dominic Fritz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.