Expo Mobila Timișoara, la a șaptea ediție. Când are loc UPDATE Eveniment...

Expo Mobila Timișoara, la a șaptea ediție. Când are loc UPDATE Eveniment anulat

0
DISTRIBUIȚI

Începând cu 29 octombrie, Centrul Regional de Afaceri al CCIA Timiș găzduiește, timp de patru zile, cea de-a VII-a ediție a expoziției naționale de mobilă Expo Mobila Timișoara, care reunește producători din întreaga țară. Aceștia vor expune garnituri de bucătării, dormitoare, sufragerii, saloane, camere de zi, camere pentru copii și tineret, biblioteci, garderobe, diverse modele de canapele, fotolii, scaune, uși de interior, mobilier de grădină, materiale pentru amenajări interioare și exterioare, precum și o gamă largă de accesorii și decorațiuni.

Târgul de mobilă oferă producătorilor români o bună posibilitate de promovare, deoarece nu vor lipsi nici reprezentanți ai firmelor interesate de contractări, căci mobila românească, care are o ofertă variată de modele și design, pentru toate gusturile, este foarte apreciată peste hotare. Vizitatorii beneficiază, de asemenea, de consiliere gratuită în materie de design în vederea alegerii celor mai potrivite piese de mobilier, pot face achiziții pe loc și comenzi la prețuri speciale iar în cazul pieselor de mari dimensiuni, pot fi lansate comenzi la prețuri de discount.

Expoziția se va deschide joi, 29 octombrie, la ora 10.00 și va putea fi vizitată până sâmbătă între orele 10.00 și 20.00 iar duminică de la ora 10.00 până la ora 18.00.

UPDATE CCIA Timiș precizează că EXPO MOBILA Timișoara se desfășoară cu respctarea deplină a normelor de siguranță și securitate, de igienă colectivă și individuală, impuse de restricțiile în vigoare, pentru prevenirea contaminării și limitarea răspândirii virusului SARs-CoV-2.


Este obligatorie purtarea corectă a măștii de protecție de către toți participanții la expoziție, dezinfectarea mâinilor pentru toate persoanele care ajung în zona de acces în incintă, efecturea triajului și controlul temperaturii expozanților și vizitatorilor precum și limitarea numărului acestora la maximum 20 în interiorul expoziției și cel mult 50 în spațiul din exterior, cu păstrarea unei distanțe minime de doi metri, delimitarea prin semne vizibil a perimetrului expozițional și aerisirea permanentă a spațiului interior, permiterea accesului în interior și ieșirea pe căi de acces diferite. Expoziția nu se numără printre activitățile specificate ca fiind cu risc de răspândire a cronavirusului, organizarea sa fiind în prealabil permisă de autorități.

UPDATE 2 În contextul epidemiologic actual, în care rata de infectare cu noul coronavirus a crescut considerabil, ducând la luarea unor măsuri suplimentare privind suspendarea activității în centrele expoziționale, conducerea CCIA Timiș a decis, ieri după-amiază, 29 octombrie, închiderea EXPO MOBILA de la centrul de afaceri, pentru a nu pune în pericol sănătatea și viața oamenilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.