Florin Bârsășteanu a demisionat din fruntea PSD Timișoara. Cine i-a luat locul

Florin Bârsășteanu a demisionat din fruntea PSD Timișoara. Cine i-a luat locul

1
DISTRIBUIȚI

Medicul Florin Bârsășteanu nu mai este liderul organizației PSD Timișoara. Acesta a demisionat, vineri, din fruntea organizației, în urma rezultatelor slabe obținute de partid la alegerile din data de 27 septembrie.

În locul său, a fost numit interimar consilierul județean Mihai Ritivoiu. Invitat zilele trecute la emisiunea PRESSALERT LIVE, Ritivoiu a vorbit despre necesitatea de a reforma PSD.

„Alternanța la guvernare este sfântă.


Și Helmut Kohl a fost trântit după 16 ani de guvernare. Din punctul meu de vedere lucrurile sunt cu atât mai tragice pentru că am guvernat bine, nu avem de ce să ne rușinăm, salariul minim net era de 550 de lei în 2012 și aproape s-a triplat. S-au realizat performanțe economice de netăgăduit, cu atât mai mult e de neînțeles dramatismul căderii noastre. Ne-am prezentat cu o listă foarte bună la alegeri. De ce? Personaje sinistre precum deputatul-mitralieră și bomboana de pe colivă Viorica Dăncilă ne-au adus aici. Voichița Lăzureanu nu a reușit să se impună ca o alternativă la Nicolae Robu. Lumea se schimbă și satul, care reprezenta un bazin de votanți, moare. Acele categorii care pe noi ne-au votat fie se îndreaptă spre altcineva fie dispar. Ne trezim în zece ani că nu ne mai votează nimeni. Am încredere în priceperea lui Vasile Dâncu, care este un bun ideolog. PSD a știut tot timpul să se reinventeze, dacă am veni cu o garnitură de lideri curați, am reuși acest lucru. Ni s-au lipit niște etichete din cauza unor personaje”, a afirmat miercuri seara Mihai Ritivoiu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.