Antrenorul timișorean Florin Bugar a încetat din viață

Antrenorul timișorean Florin Bugar a încetat din viață

0
DISTRIBUIȚI

Antrenorul timișorean Florin Bugar, depistat pozitiv cu Covid și internat în stare gravă, fiind diagnosticat apoi cu alte două afecțiuni grave, a murit ieri noapte în spital. Fostul tehnician al lui CFR Timișoara avea doar 49 de ani și era ultima dată atât „principalul” grupării feminine din elită Piroş Security Arad, cât şi selecţionerul naţionalei feminine U19.

Bugar a fost diagnosticat cu encefalită şi diabet după ce a contactat noul coronavirus iar ultimele veşti erau sumbre în privinţa sa. Tânărul antrenor avea dificultăţi mari în a respira de mai multe zile şi era internat la Spitalul Judeţean din Timişoara.

„Veste tragică atât pentru echipa noastră cât și pentru întreg fotbalul feminin.
Din păcate în noaptea de 22 Octombrie 2020 la ora 01:30 antrenorul Florin Bugar a pierdut cel mai important meci, cel cu viața.
În cariera sa a mai antrenat echipa de băieți dar și cea de fete la CFR Timișoara, Echipa Națională feminină a României sub 19 ani .
Întreg stafful și jucatoarele sunt alaturi familiei și transmit sincere condoleanțe.
Mulțumim Prof pentru toată implicarea , rezultatele și pentru tot ce ne-ați învățat.
NU TE VOM UITA NICIODATĂ!
Florin Bugar 1970-2020”, se arată în mesajul de pe pagina de Facebook a grupării Piroş Security Lioness.

Florin Bugar a fost cunoscut pentru ataşamentul faţă de gruparea de la Gara Mare din Timişoara, fiind alături de „Leoparzi” în diferite perioade ale vieţii clubului timişorean, mulţi ani antrenând CFR-ul masculin în Liga 2.


A pregătit, cu performanţe pe prima scenă, echipa feminină a clubului alb-vişiniu iar o scurtă perioadă a fost şi la cârma echipelor de băieţi Fortuna Covaci şi Ştiinţa Ghiroda. Activitatea sa în fotbalul feminin l-a propulsat de asemenea în cadrul organigramei FRF, unde a pregătit diverse loturi de junioare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.