Fetele de la Fortuna Becicherecu Mic au pierdut derby-ul cu „U” Olimpia...

Fetele de la Fortuna Becicherecu Mic au pierdut derby-ul cu „U” Olimpia Cluj

0
DISTRIBUIȚI
Foto: fortunabecicherecumic.ro

Fortuna Becicherecu Mic a pierdut examenul cu „studentele” campioane. Timişencele, principalul challenger al Universităţii Olimpia Cluj in acest sezon, au cedat cu 0-4 pe teren propriu, după un meci in care au jucat cu improvizaţii din minutul 30.

Ambele echipe aveau victorii pe linie inaintea intâlnirii de ieri, de la Becicherecu Mic.


Minutul 29 al partidei a adus faza in urma căreia ardelencele au luat o opţiune serioasă la victorie. Antonia Bratu a marcat după un corner, acţiune la care portarul Cosmina Roşu şi-a dislocat umărul. Fără rezervă pentru buturi după eliminarea Rebecăi Pavel in runda precedentă, portar de ocazie a devenit Melisa Şodinca. Ea a rezistat fără gol mai bine de incă o jumătate de oră, dar Ciolacu a marcat in min. 66 şi clujencele erau aproape sigure de succes. Ţabur şi Negrea au inchis tabela in ultimele şase minute, in urma unor erori din defensiva echipei pregătite de Sorin Brindescu.

Fortuna a coborât de pe poziţia de lider până pe 4 după patru etape. U Olimpia a preluat şefia clasamentului, cu 12 puncte. Miercuri, 7 octombrie, de la ora 11, timişencele joacă pe terenul lui Carmen Bucureşti.

Fortuna Becicherecu Mic: 12. Cosmina Roșu (8. Clara Roșu) – 7. Claudia Bistrian, 10. Cristina Codrescu (15. Denisa Hațegan), 14. Anda Jivan, 6. Denisa Heisu, 20. Nadejda Colesnicenco (24. Cristina Sucilă), 21. Nicoleta Deca, 5. Maria Neacșu 16. Bianca Ienovan, 23. Melisa Șodinca, 9. Laura Rus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.