A fost atribuit contractul pentru reabilitarea Cinema Victoria, din zona Bălcescu. Cât...

A fost atribuit contractul pentru reabilitarea Cinema Victoria, din zona Bălcescu. Cât va costa lucrarea

0
DISTRIBUIȚI

Primarul în funcție Nicolae Robu a anunțat, marți, că s-a încheiat cu succes licitația demarată în februarie pentru contractarea executantului pentru reabilitarea cinematografului Victoria din Piața Bălcescu.

„Am luptat mult pentru a aduce în patrimoniul orașului cele opt cinematografe. Cinema Victoria este primul care intră în lucru efectiv, pentru toate cinematografele am demarat proiect.


Va fi transformat în centru cultural, trebuie să ducem cultura în viața de zi cu zi”, a spus Nicolae Robu.

Potrivit acestuia, la licitație au luat parte patru firme, câștigătoare fiind Audiotech Multimedia Group, care a oferit un preț cu 400.000 de lei mai mic decât cel preconizat de municipalitate. Astfel, prețul a scăzut de la 7,6 milioane lei fără TVA la 7,2 milioane lei.

Potrivit proiectului, în noul spațiu cultural vom avea o sală de spectacole cu 200 de locuri pretabilă atât pentru proiecții cinematografice, cât și pentru alte tipuri de evenimente (teatru, concerte etc.). Scena este gândită ca extensibilă, astfel că pentru cinema ea va avea o suprafață de aproximativ 40m2, iar pentru alte tipuri de spectacole – 80m2. O zonă de culise este gândită în spatele scenei, iar spațiul va mai conține o zonă expozițională și o cafenea. Dotările propuse sunt de ultimă oră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.