A fost desemnat constructorul pentru complexul sportiv și de agrement din Calea...

A fost desemnat constructorul pentru complexul sportiv și de agrement din Calea Lipovei

0
DISTRIBUIȚI

Primarul în funcție a anunțat pe Facebook că începe construcția efectivă a Complexului sportiv și de agrement din cartierul Calea Lipovei. Licitația pentru desemnarea constructorului, care era contestată, a fost deblocată.

Complexul sportiv și de agrement din cartierul Calea Lipovei este la execuție.


Luni, s-a publicat pe SEAP rezultatul final al licitației, adică raportul procedurii și comunicarea aferentă. Firma câștigătoare este SC Bauerhof Agrobanat SRL, iar SC CONSTRUCTIM SA este subcontractant. Municipalitatea le a plăti suma de 20,6 milioane lei plus TVA pentru lucrare.

Complexul sportiv și de agrement din Lipovei va avea două etaje și subsol, iar proiectanții au gândit acolo un bazin de înot acoperit, o sală de sport multifuncțională (arte marțiale, box, lupte, gimnastică, dans sportiv, aerobic etc.), cu tribune, o sală de fitness, două saune, precum și vestiare, dușuri și grupuri sanitare. De asemenea, va fi amenajat și un bazin de înot în aer liber, două terenuri de tenis pe tartan, cu nocturnă, un teren pentru minifotbal, baschet, handbal pe tartan, cu nocturnă, o zonă de fitness în aer liber, cu turn de escaladă, un parc cu bănci, foișoare și echipamente de joacă pentru copii. Complexul va beneficia de o parcare cu 102 locuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.