Grei ai lumii interlope din Timișoara au refuzat să depună mărturie, deși...

Grei ai lumii interlope din Timișoara au refuzat să depună mărturie, deși Boncu i-a cerut de martori în dosarul traficului de cocaină

11
DISTRIBUIȚI

Surpriză la termenul de astăzi din dosarul de trafic de cocaină al grupării conduse de liderul interlop Lucian Boncu – un singur martor dintre cei citați, în apărare, de Tribunalul Timiș la solicitarea acestuia a venit să fie audiat. Interlopii Sașa Marcov și Daniel Gheța au trimis adrese identice instanței în care au susținut că nu doresc să fie audiați ca martori în acest dosar pentru că sunt anchetați într-un alt dosar al DIICOT și nu doresc ca prin declarațiile pe care le vor da să-și influențeze propria situație juridică. Avocatul lui Boncu a anunțat că, în acest caz, renunță la solicitarea de audiere a celor doi. Alin Huc și Mihele  Beatrics Vanetta nu s-au prezentat pentru a fi audiați, iar instanța a dispus ca pentru următorul termen să-i citeze cu mandate de aducere.


Singurul care a venit la audieri a fost Vasile Adumitroaie.

Acesta a povestit despre cele două vizite în apartamentul lui Lucian Boncu când a consumat cocaină împreună cu acesta, cu Huc Alin și alții. Martorul s-a încurcat în explicații când a fost întrebat dacă i s-au solicitat bani de către Huc. Adumitroaie a susținut că i-a cerut 20 de euro împrumut, apoi s-a răzgândit, dar după câteva minute a susținut că a auzit o discuție între Huc și Boncu ca să cumpere alte droguri, dar nu-și mai amintește dacă Boncu i-a dat bani și că nu știe de unde sunt banii. Martorul s-a încurcat și în momentul când a povestit cum a ajuns în posesia drogurilor la restaurantul Nora când s-a întâlnit cu aceștia, susținând inițial că a găsit pe masă un pliculeț și nu știa al cui este. Ulterior, a povestit că Boncu s-a dus la baie s-a drogat, apoi i-a dat lui plicuțelul pe care l-a păstrat până au ajuns în apartamentul din Giroc al liderului interlop. ”Nu mi s-au cerut bani pentru drogurile consumate. Îl cunosc de mult pe Boncu, eu jucam prin cazionuri, el asigura paza. L-am perceput ca o cunoștință. Cred că cei din anturaj îl ascultau, îl respectau. Nu sunt în relații apropiate”, a declarat Adumitroaie.

Întrebat de avocatul lui Boncu dacă vineri a fost audiat la DIICOT, martorul a confirmat susținând că i s-ar fi pus înregistrările în care apărea și a fost întrebat despre acestea. Când procurorul l-a întrebat dacă este suspect într-un alt dosar al DIICOT, Adumitroaie a dat în bâlbâială susținând că „nu știu. Credeam că în acest dosar”.

Lucian Boncu a intervenit și a susținut că „eu de fiecare dată mi-am plătit dependența. A fost exploatată la maximum.  Era un respect reciproc, nu mă respectau doar ei pe mine. E un studiu științific care arată că e o boală a creierului, nu o poți controla de la sine”. Tribunalul Timiș a admis audierea altor martori propuși de apărarea lui Boncu pentru următorul termen din 30 octombrie.

11 COMENTARII

  1. Carei ala greu??? Sasa??? Toti gainari is interlopi? Pisaias in cug de la stanga spre dreapta!
    Uitativa atenti la poza asta asa arata de la stanga spre dreapta tristetea ,saracia si foamea

  2. :-))) Cine??? Fatalau’ ala??? :))) Ala pe care-l aparau toti pe la Fratelii si prin alte locuri, si pt care-si riscau toti pielea??? :))) Lesiiiin :-)))) N-ai cum asa ceva!!!
    Pai ala e pilaf acum, sta pe silent, ascuns sub calorifer sa nu-l asculte serviciile si sa nu-l mai prinda vreunu’ dintr’astia care e inca liber, ca-l nenorocesc :-)))

  3. Dar chiar așa pe Nasleu pe când îl vedem cu brățări?????
    Fură împreună cu interlopii și stă în casa făcută de evazioniști și interlopi pe Calea Urseni și procurorii chiar nu îl văd?????
    Vrem dreptate și cu Nasleu până la beci????

  4. De ce procurori nu îl saltă și pe Nasleu?????? Omul inculpatului Robu Nicolae?????
    Mai are Robu trecere la procurori?????
    Și capul lui Nasleu îl vrem nu doar a unor trepăduși umflați plini de caca??????
    Are cumva Nasleu protecție din partea procurorilor??????

    • sa ma pis pe ei de procurori corupti. abia astept sa vad si procurorii la plimbare in curte cu restul acestei parade de bulangii cocliti

  5. Ce urmeaza acum e simplu .
    Fratele lor Boncu , ii va trage acum dupa el , depunand marturie impotriva lor .
    Sau crede cineva ca Boncu va lua toate faptele asupra lui ?
    Adica el va face inchisoare cativa ani si ei restul se vor bucura de libertate ?
    E o chestiune de timp , pana vor fi inculpati si ceilalti , pe baza marturiilor facute de Lucian Boncu .

    • Cușca despre care zici e de fapt hotel de 5 stele pentru cei ca și ei… au toate facilitățile de la telefon, internet , mâncarea cea mai scumpă și toata administrația penitenciarului la vârful degetului … Hoții de rând pe post de sclavi , 5 vizite conjugale pe săptămâna și lista continua …. mulți visează sa aibă in libertate ce drogații ăștia au in “cușca”

  6. Trebuie făcut restructurări și reorganizari masive și in politia locală … e plină de dealeri lui Boncu puși de Nasleu și Robu in funcții de conducere ca acel personaj Alin Berinde cred …

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.