Gruparea Boncu, „îngropată” de declarațiile victimei în dosarul Champion’s: „Au dat în...

Gruparea Boncu, „îngropată” de declarațiile victimei în dosarul Champion’s: „Au dat în mine ca într-un animal. M-au bătut de m-au omorât”. Ioan Nasleu, audiat ca martor

3
DISTRIBUIȚI

Primul termen de judecată la Tribunalul Timiș în dosarul sechestrării unui bărbat în clubului de jocuri de noroc Champion’s din Timișoara de către membri ai grupării conduse de Lucian Boncu a fost unul care a durat mai bine de patru ore. Niciunul dintre inculpați – Lucian Boncu, Ion Stepanescu, Paul Ștefan, Gabriel Stoian, Nicolae Gavrilă, Ion Pășan și Daniel Gyulai – nu au recunoscut acuzațiile DIICOT de lipsire de libertate și șantaj și au refuzat să dea declarații în fața judecătoarei, susținând că o vor face la un alt termen de judecată.

Cel care a fost victima agresiunii, Dragoș Badea, a fost audiat pin videoconferință deoarece în acest moment este arestat, fiind cercetat în dosarul spargerii casei fiului pesedistului Niculae Bădălău. Acesta a anunțat că se constituie ca parte civilă, solicitând 10.000 lei despăgubiri pentru cheltuielile medicale făcute și 20.000 euro daune morale. Deși avocații inculpaților au cerut ca Badea să fie audiat la alt termen, instanța a hotărât ca victima să fie ascultată astăzi. Bucureșteanul i-a „îngropat” cu declarațiile sale aproape trei ore cât a fost audiat și cu cât au venit mai multe întrebări, în special dinspre apărare, a venit cu și mai multe detalii care-i incriminau pe inculpați.

Dragoș Badea a povestit că după ce a fost chemat să-și ia ultima tranșă din banii câștigați la club, directorul Daniel Gyulai l-a invitat la el în birou. „După ce mi-a numărat 10.000 lei din cei 15.000 lei, în încăpere au năvălit trei bărbați, care timp de trei, patru minute m-au lovit fără oprire cu pumnii în cap și după cap, până mi s-a făcut rău, fără să-mi spună nimic.


Pentru că mi s-a făcut rău au decis să mă scoată în sala de jocuri. Stepanescu cred că a fost primul care m-a lovit. El a intrat cu doi badigarzi, unul era Pășan și mai era Gabriel Stoian. Pășan și Stoian m-au lovit non stop și după ce m-au scos în sala de jocuri, după ce s-au oprit camerele de supraveghere și fata de la bar a fost trimisă afară”, a povestit victima. În acest timp, Boncu, Pășan și Stoian zâmbeau și discutau amuzați în spatele sălii, unde stăteau.

Victima a declarat că „după ce m-au scos în sală mi-au spus că o să vină cineva mai mare să vorbească cu mine.  A apărut Lucian Boncu cu încă cinci, șase persoane. Cei de acolo mi-au zis să le dau banii înapoi. Am fost bătut încontinuu de cei șapte inculpați. Toți ziceau să le dau banii că altfel nu plec. Boncu a trimis pe cineva să ia două borcane cu miere din apropiere și mi-a cerut să joc la aparate suma de 2000 de lei din cei 5.000 lei pe care-i aveam la mine ca să vadă cum joc. Boncu a luat ceilalți bani și i-a împărțit la ceilalți. În acel moment, când jucam, eram lovit din toate părțile și nu știam ce să zic. A trebuit să inventez ceva. Mi-au dat foarte mult la ficat și rinichi. Trei luni nu am putut să fac aproape nimic. Au dat în mine ca într-un animal. M-au bătut de m-au omorât. Boncu m-a întrebat, la un moment dat, dacă știu vreun interlop din București care să prezinte garanție pentru mine ca să mă lase să plec. I-am spus că nu. L-a sunat pe unul Preda pe care nu-l cunoșteam. Acesta mi-a spus să îmi rezolv problema cu Boncu că altfel o să fie rău”.

Victima a susținut că nu avea să plece din club pentru că în permanență a fost înconjurat și că la telefon nu a avut cum să sune la 112 pentru că telefoanele au fost puse pe bar și nu avut acces la ele decât când a sunat Boncu. Acesta a explicat că „nu mă interesează ce are Boncu și ceilalți cu DIICOT și cu Poliția din Timișoara. Este problema lor. Eu spun doar ce mi s-a întâmplat”.

Instanța a decis ca de la următorul termen să înceapă să fie audiați și martorii care au fost propuși în rechizitoriu, printre aceștia aflându-se și directorul de la Piețe SA Timișoara, liberalul Ioan Nasleu, prietenul de chefuri al lui Boncu și cel care-i dădea dedicații prin cluburile de manele.

3 COMENTARII

  1. Nasleu băiatule cred că deja a sosit momentul pt a răspunde în fața legii, cred că acest individ Nasleu este șeful interlopilor împreună cu Robu Nicolae, pardon,,,, inculpatul,,,, Robu Nicolae!!!!!!
    Și Robu Nicolae ar trebui audiat în aceasta speță!!!!!!
    Dar speram să nu îi scape la Curtea de Apel, acolo se aude că ar avea……….
    Rămâne să vedem?????????
    Poate, poate??????

  2. aici nu e voarba doar de sechestru …mai e si talharie nu stiu exact articolul cu lovituri ,leziuni…etc
    Borncule se lasa cu 9 ani in dosarul asta…intindeo,radeo,stergeo cat mai poti..cand iti aduna tot o sa concurezi cu Utu din Arad

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.