Începerea procesului în dosarul sechestrării din clubul Champions, amânată din cauza victimei

Începerea procesului în dosarul sechestrării din clubul Champions, amânată din cauza victimei

8
DISTRIBUIȚI

La Tribunalul Timiș a fost, astăzi, primul termen pe fond al dosarului sechestrării unui bucureștean în clubul Champions de pe strada Gheorghe Lazăr din Timișoara de cei din gruparea lui Lucian Boncu. În 15 septembrie 2019, bărbatul a câștigat o sumă importantă, dar nu a primit toți banii, spunându-i-se să vină pentru 15.000 lei a doua zi. Pentru că patronul clubului, Daniel Gyulai, a suspectat că bărbatul a folosit un dispozitiv special pentru a câștiga, a luat legătura cu Ioan Stepanescu, zis ”Plopu”, administratorul din acte al firmei SPI Security, controlată de fapt de Boncu, și i-a cerut sprijinul.


Acesta a transmis tuturor agenților din sălile de jocuri inofrmația și a cerut să fie avertizat dacă apare bucureșteanul, deoarece  ”arde aparatele”. Când, în 16 septembrie, victima s-a dus la club să-și ia diferența de bani, în jurul orei 13.35, administratorul clubului i-a anunțat pe ”Plopu” și Boncu. Camerele de supraveghere din interiorul sălii de jocuri au fost deconectate, iar angajata a fost dată afară din încăpere, aceasta rămânând ore întregi în fața clubului și spunându-le celor care au vrut să intre că e închis. Pentru a fi siguri că bărbatul nu scapă, Boncu i-a trimis înainte pe Paul Ştefan, Gabriel Stoian şi Ioan Pășan. Victima a fost lovită în repetate rânduri obligată la un moment dat să se dezbrace de haine, de la brâu în jos, ameninţat fiind cu supunerea la perversiuni sexuale anale şi orale. Lucian Boncu a fost trimis în judecată alături de Ion Stepanescu, Paul Ștefan, Gabriel Stoian, Nicolae Gavrilă, Ion Pășan și Daniel Gyulai pentru lipsire de libertate în mod ilegal.

La termenul de astăzi, avocații au cerut amânarea cauzei dintr-un motiv procedural – nu a fost îndeplinită procedura citării părții vătămate, care, la începutul lunii septembrie, a fost arestată de Judecătoria Bolintinu din Vale. Pentru că partea vătămată trebuie să-și precizeze poziția la începutul procesului, instanța a decis amânarea cauzei până ăn 22 octombrie.

 

 

 

8 COMENTARII

  1. :))) in ultimele poze aparute in presa arata ca boncu porcu troncu a slabit considerabil ;)))
    Sa zica “merci!”ca altfel in veci nu slabea el in asemenea hal, asadar arestu’ i-a priit :)))
    Sa vedeti peste 15 ani cand iese, e slim fit! ;-))))

  2. SLANINAAA… stiu ca citesti ca doar mai apare cate un telefon prin camera nu:)))sa ai parte de el pt mult timp;) aoleu ce te asteapta iti sar toate cele din tine(muschii de sub slanina)ca atunci la Bucuresti cand gaoaza ti-a cedat si ai dat ani de puscarie la altii,stai linistit ca acum altii iti dau cadou tie ca esti tare si duci…sa vezi cum ajungi sa ceri sa te ajute anchetatorii sa iti injumatatesti pedeapsa:)))exact cum a facut si marea SLANINA din Arad ,,UTU,,

  3. Presupun ca voi astia care comentati ascunsi dupa ecrenele telefoanelor voastre, n-ati facut in viata voastra vreo zi de arest sau puscarie…Ca daca ati fi facut, nu ati avea glume din astea…sunteti niste maimutoi frustrati care probabil se cred cineva cand se uita la vreun film de actiune, sau lingaii altor “jmecheri”, in rest sunteti egali cu femeile voastre. Daca aveti asa ceva. In fata lui Boncu va garantez ca ati sta toti cu capul plecat, iar daca ati fi inchisi in acelasi loc cu el, mai mult ca sigur nu v-ar tine putza nici macar sa coborati la plimbare si nu pentru ca ar fi el vreun animal, ci pentru ca sunteti niste mizerii pe care i-ar mirosi de la o posta…din astia ca voi am vazut multi…atentie cum aruncati cu vorbe, sa nu va treziti intr-o zi chiar voi la mititica, ca ati belit…

  4. Am facut ce zici tu si nu e o nici o mandrie, imi este rusine de mine. Binenteles ca nu am facut mizerile pe care le-a facut ghertoiu asta umflat… Si normal ca nu comentez in fata lui, ca un talan retardat ca asta e gata sa te mierleasca. Si-atunci de ce sa-mi risc sanatatea/viata cand pot sa-i spun pe internet, sub protectia anonimatului, ca e o scursura a societatii, un parazit ordinar care nu aduce nici un beneficiu pentru omenire. Sunt dispus sa platesc luna, extra, pe langa impozite si taxe doar ca sa tina astfel de porci infecti cat mai mult dupa gratii.

    • @Banateanu : ce profesie ai ? Copii ai ? Dar studii ? Sunt convins ca radpunsurile sunt :”hot,traficant”, “nu ai putut sa faci in cei 15 ani de rahova”, “scoala vietii si favultatea Popa Sapca/Rahova/Aiud” . Mergi la el la vizita cu flori, incepe o corespondenta, poate faceti si copii. Esti doar un hot insignifiant care scarpina alt hot. Antisociali si paraziti ce sunteti . MSV sa luati toti!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.