„Înfloresc” cazurile de coronavirus: Ripensia şi Ghiroda s-au alăturat listei. UPDATE Se...

„Înfloresc” cazurile de coronavirus: Ripensia şi Ghiroda s-au alăturat listei. UPDATE Se joacă şi meciul de Cupă al lui ASU Poli

0
DISTRIBUIȚI
Foto: sspolitehnica.ro

ASU Politehnica a jucat cu succes în weekend la Tg. Jiu în ciuda absenţelor cauzate de coronavirus, dar acum următorii adversari ai alb-violeţilor au probleme legate de Covid. Partida de mâine din Cupa României, cu CSC Ghiroda e incertă după ce nu mai puţin de zece persoane din lotul şi staff-ul gazdelor din C au fost depistaţi pozitiv.

UPDATE „Suntem bucuroși să vă anunțăm că meciul de mâine se va desfășura așa cum era planificat. În ciuda tuturor problemelor apărute, toată lumea s-a mobilizat ca mâine CSC Ghiroda și Giarmata Vii să înfrunte Politehnica Timișoara”, se arată în comunicatul clubului din Liga 3 din această seară.


Gazdele galben-albastre anunţă de asemenea că vor asigura o transmisie la standarde TV pentru cei care sunt nevoiţi să stea acasă. Aşadar, partida a rămas să se joace mâine, de la ora 14.30.

De asemenea azi, cei de la Ripensia au înregistrat azi nu mai puţin de cinci cazuri (patru jucători şi un membru al staff-ului), cu toate acestea roş-galbenii au primit „verde” să dispute meciul care începe la 14.30 în deplasare cu Lipova în Cupa României. Cei în cauză ar fi fost deja izolaţi se arată în comunicatul roş-galbenilor.

Ieri seară echipa din Ghiroda a avut parte de o surpriză neplăcută înainte de meciul pe care-l organizează conform programului mâine de la ora 14.30, în turul IV al Cupei. Din informaţiile noastre, din cei zece doar patru ar fi jucători, astfel că gazdele speră ca meciul să rămână în picioare după retestarea celor negativi. La amiază o decizie nu era încă luată în acest sens.

De partea cealaltă, ASU Poli începe să-şi recupereze din indisponibili după totalul de 11 cazuri înregistrate luna această. Primii cinci care au rămas pozitivi şi după retestarea de săptămâna trecută au reluat pregătirea separată iar dacă rezultatul testului de azi va fi negativ ei pot evolua de mâine în meciuri oficiale. „Am primit informaţia că şi cei de la Ghiroda, din păcate, au probleme legate de coronavirus. Sperăm, cu tot respectul pe care-l port faţă de Ghiroda, să fie trataţi la fel cum am fost trataţi şi noi. Sănătatea jucătorilor şi a celor din jur să fie respectată, e mai importantă sănătatea decât jocul de fotbal în sine. Sperăm să se evite anumite probleme pe viitor”, a spus azi Octavian Benga, care care înaint să vină la ASU Poli i-a pregătit chiar pe cei de la CSC Ghiroda. Alb-violeţii mai aveau alţi şase jucători în izolare, care urmează la rândul lor să iasă din carantină în cursul săptămânii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.