Întâlnirea din C dintre ACS Poli şi junii lui ASU Poli, amânată....

Întâlnirea din C dintre ACS Poli şi junii lui ASU Poli, amânată. Cazuri de Covid întregistrate la oaspeţii de la Fortuna

0
DISTRIBUIȚI

ACS Poli, încă funcţională în Liga 3, trebuia să dea piept azi cu generaţia 2003 a concitadinei ASU Politehnica – împrumutată aproape în corpore la Fortuna Becicherecu Mic.


Jocul care trebuia să înceapă la ora 15.00 s-a amânat însă deoarece oaspeţii au înregistrat cazuri COVID-19 în cadrul lotului.

Doi tineri de la Fortuna, care are un lot foarte tânăr, format preponderent din jucători născuţi în 2003 şi 2004, au fost depistaţi pozitiv după ultima testare, efectuată miercuri. Pe lângă aceştia însă nu mai puţin de alţi patru colegi au intrat de asemenea în izolare, deoarece au fost contacţi direcţi. Fortuna ar fi fost în imposibilitatea de a forma un lot de 13 jucători, necesar conform noului protocol, pentru a juca astăzi. Partida a fost amânată şi se va disputa foarte probabil pe 14 octombrie, asta dacă următoarele testări vor fi negative. Miercurea viitoare întregul lot de juni timişoreni împrumutaţi la Fortuna va efectua o nouă etapă de testare în vederea jocului cu Ezeriş. Cea din urmă nu a putut juca la Ghiroda săptămâna trecută după ce s-a confruntat la rândul ei cu cazuri de infectare.

Înaintea acestei etape, a IV-a din Liga 3, atât ACS Poli, cât şi Fortuna, aveau doar un punct. Pentru gazde vestea a fost poate şi mai proastă, deoarece amânarea a implicat şi nişte costuri legate de organizare. După cum se ştie echipa care era finanţată în trecut de CLT şi CJT se află în insolvenţă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.