Launmomentdat în curte: Muzică electronică, târg de viniluri și pop-up store

Launmomentdat în curte: Muzică electronică, târg de viniluri și pop-up store

0
DISTRIBUIȚI
Printre invitații evenimentului se numără și Mitsubitchi

Melomanii timișoreni au parte la sfârșitul acestei săptămâni de o nouă întâlnire cu echipa Launmomentdat, în cadrul căreia amatorii de muzici electronice vor avea parte de o serie de seturi susținute de DJ din Timișoara, Cluj și București, Alături de aceste seturi, la fața locului va exista și un târg de viniluri și un pop – up store, iar evenimentul se va desfășura sâmbătă 10 octombrie și duminică 11 octombrie, la Faber.community. Line-up-ul acestei manifestări este alcătuit din flo’, Maria, Mihu, Mini Zucchini, Mitsubitchi, Mi-tzu, Riot199, OCVCP, Ulises, Virgil și Who:ratio.

who:ratio este dependent de viniluri încă de la începutul anilor ’90, fiind pasionat de muzica rave și hardcore. În prezent, el locuiește în Timișoara și face parte din comunitatea de DJ, care promovează sunetele brute a genurilor techno și house.

Riot199 a fost atras de muzică încă de la vârsta de șapte ani, de când a început să studieze diferite instrumente. Pasiunea pentru muzica electronică și-a descoperit-o în liceu, iar în urmă cu câțiva ani a început să producă piese în studio.


El îmbină în seturile sale muzica techno și electro cu influențe disco, house dub și funk. Mihu este adeptul genurilor synth-pop, electro, disco, old school și new wave. El este fondatorul Hanging Around, fiind foarte îndrăgit de publicul local, încă de pe vremea când era DJ în Al-kimia.

Mitsubitchi e născută într-un discodrom și crescută pe ringurile de dans din Cluj. Misiunea ei supersonică este sfidarea barierelor muzicale. Ea se folosește de toate armele sonore pe care le are la dispoziție, de la disco sau dream trance. Cei 8 ani alături de Pițipoance Întunecate și Waves With No Ends i-au colorat universal muzical cu nuanțe synth, EBM și post-punk. Ulises este cunoscut pentru energia seturilor sale. El domină ringul de dans cu genurile disco și house, presărate cu influențe soul și funk. Alex Noea este activ pe scena muzicii locale de multă vreme, fiind unul din membrii fondatori ai festivalurilor Sabotage și Launmomentdat în parc.

OCVCP, membru al generației Y, aduce laolaltă diferite genuri ca synthwave, care emulează spiritul muzicii electronice al anilor 80′ și 90′, ca un omagiu adus pionierilor acestui gen, alături de stiluri deja consacrate ca italo disco, electro funk, early house, new wave și synth pop.  flo’ este membru fondator GRPL/CNTR, fotograf și artist vizual din Timișoara. În 2012, el a pus bazele proiectului intitulat The Secret Garden Bookshop – o platformă de artă și publicații independente. flo’ face parte din echipa Launmomentdat și mixează o varietate de sunete electronice.  Mi-tzu este DJ de mai bine de 8 ani, seturile lui sunt profunde, pline de groove, soul și energie, trecând prin mai multe stări și stiluri.
Virgil locuiește în București și este adeptul genurilor new beat, italo, electro etc.

„Pentru siguranța tuturor vom respecta toate măsurile de protecție împotriva noului coronavirus. Vă rugăm să purtați masca de protecție și să mențineți distanța socială de minimum 1,5 m!“, au transmis organizatorii acestui eveniment.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.