Liberalul Ioan Nasleu: „De ce toți candidații și așa zis învingători au...

Liberalul Ioan Nasleu: „De ce toți candidații și așa zis învingători au nume de evrei? Am cedat Timișoara unor personaje virulente, pe care obișnuiam să îi batem în școală și cărora le furam mâncarea”

15
DISTRIBUIȚI

Liberalul Ioan Nasleu, fost senator PRM, acum director la Piețe SA în cadrul Primăriei Timișoara, a avut o nouă izbucnire nervoasă pe contul său de Facebook, aseară, după ce instanța a validat definitiv mandatul de primar al lui Dominic Samuel Fritz, în care-i atacă pe cei din USR, pe președintele Klaus Iohannis, pe Ludovic Orban, dar SRI, unde a fost pentru o perioadă angajat, și pe evrei.

„Am obosit de Iohannis, urăsc trădătorii, importatorii de spioni. Îmi este dor de traci. Ne-am falsificat și manualele de istorie, în cărți i-am bătut pe toți! Real, i-am trădat pe toți și am plătit tribut.


Vrem șomeri, îi avem și pe ăia. I-ați votat, voi ăia frustrați din spatele calculatorului, pe care noi băieții îi mai paletam. Ei erau doar masă de manevră… Iohanis, Orban etc, ca și acum. (…) Râde țara de noi. Am cedat Timișoara unor personaje virulente, pe care obișnuiam să îi batem în școală și cărora le furam mâncarea, lucru normal înainte de 89… ”, a scris cel devenit celebru pentru chefurile sale cu interlopii.

Nasleu s-a întrebat „De ce toți candidații și așa zis învingători au nume de evrei? Păcat că în SRI există Diviziunea A, apărarea Constituției…  Unde sunteți colegii mei, să apărăm Constituția. Unde sunt Bănățenii demni?  Au ajuns să ne conducă homosexualii? Va place?
Ar trebui să se desființeze SRI! Au învins serviciile secrete externe…”.

Șeful de la Piețe SA îi cataloghează pe cei care-l susțin pe primarul ales Dominic Fritz ca fiind ”niște papagali frustrați, iubitori de LGBT (…)  izolații de ieri sunt USR-iștii de azi, papagali în fapt, ascunși după tastatură.  Încă o dată zic, nu sunteți născuți sa conduceți. Geppetto sunt serviciile,  Pinochio e Fritz și voi ceilalți, care ați coborât din ceruri, de fapt niște papagali, negativiști, care erați de râsul străzii și v-ați trezit cu oarece putere, tot papagali frustrați rămâneți..”.

15 COMENTARII

 1. Marele dacopat cu limbaj de interlop. Pun pariu ca singurele carti pe care le-a citit sunt cele de poker. Locul persoanei asteia este langa prietenii lui, la inchisoare.

 2. Voi „baietii” numai in haita aveati curaj sa furati mancarea si sa „paletati” pe cineva.
  Exact cum acum ai curaj numai cu interlopii in spate. Pacat de mamele care v-au crescut asa nesimtiti.

 3. Cred că SRI ar trebui să vină cu mesaj sau mai bine zis cu un răspuns la cele afirmate de fostul lor angajat ratat…..
  Așteptăm și răspunsul SRI?????
  Dar mă miră faptul că nu îi plac homosexualii, adică partenerii lui de viață?????
  El este acum un disperat că știe că vine vremea extemporalelor, de dat cu pixul?????
  Poate acum pune umărul și cei din SRI să ajute la curățenie…

  • Ratat? Fost sri, parlamentar, consilier al primarului Timişoarei, şef pieţe, 2 salarii de la stat şi pensionar special al României(parlament şi poate sri), legături dubioase interlopi, Horticultura jaful terenului de stat, fără să păţească nimc ESTE PROFILUL UNUI RATAT ???? Nasleu nu pare deloc ratat, mai degrabă om de succes care face ce vrea el !

  • Oh fetita mica.Ai invatat si tu doua cuvinte in ,,straineza,,. Se vede ca te simti .SI tu ai postit in scoala? De asta ai devenit fetitz?

   V-ati intrecut in speech politically correctness dar nu ati raspuns la intrebarea pertinanta a astuia.
   Oare e doar o banala coincidenta?

  • „un fata”, intrebari din astea retorice si cretine iti pui cu prietenii tai, in privat, nu in public, mai ales cand ai o functie publica, bulangiu ce esti. adica da, le pui, daca vrei sa stie lumea cat esti de bou. da-i inainte!

 4. Nasleu, uita-te la partea buna. Somer fiind o sa scapi de burta. N-o sa mai rada baietii de tine spunandu-ti Grasu, Bran, Shrek….
  Apropo, stiu vreo 3 baieti care te paletau in liceu si-ti furau sandwichul cu pateu

 5. Mai grav este ca’i LIBERAL ?!?!?! Cum se poate ada ceva ??? Si a fost senator !!!! De Timis !? Un frustrat, rasist si antisemit !!! Robule, inca o copita direct in fata timisenilor !!!

 6. Incredibil , ce oameni de cea mai joasa speța , nici statutul de bijnițar in 700 nu îl merita scursura asta de Nasleu . Numai scandaluri publice, bătăi prin cluburi , traficanți de droguri , atentat la viața unui jurnalist, prostituate , și majoritatea “sportivilor” din oraș pe cocaina și interlopareala … sălile de sport sunt evident locurile unde se fac tranzacții și planurile din lumea lor. Xenofob, homofob, libidinos și dezgustător , șeful ! Locul lui e clar la 2m sub pământ sau încarcerat undeva pe viața . Urmează sa își facă un partid de fasciști extremisti și sa pună cu un Kalașnikov toți homosexualii pe burta .

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.