Liberalul Moșiu: ”Plecarea domnului primar a fost o surpriză pentru camarila care...

Liberalul Moșiu: ”Plecarea domnului primar a fost o surpriză pentru camarila care îl însoțește și pentru el”

4
DISTRIBUIȚI

Simion Moșiu, liderul consilierilor municipali ai PNL Timișoara, este de părere că primarul în funcție Nicolae Robu a pierdut alegerile în ultimele trei săptămâni ale campaniei electorale.

Întrebat dacă se simte învingător sau învins, Moșiu a răspuns: „este un amestec de sentimente, știți că PNL a scos un scor foarte bun ca partid, iar plecarea domnului primar a fost o surpriză pentru camarila care îl însoțește și pentru el. Suntem îngrijorați pentru proiectele Timișoarei. Administrativ, Timișoara este pe drumul cel bun”, a afirmat alesul local.

Întrebat de jurnalistul Dragoș Boța cine face parte din camarila lui Nicolae Robu, Simion Moșiu a precizat: „sunt apropiații dânsului, în primul rând foști consilieri personali, anumiți membri de partid”.

În ceea ce privește alegerile locale din 27 septembrie, consilierul municipal este de părere că „PNL a ieșit bine”, deși mai are doar 9 consilieri locali, față de 11, câți a avut în mandatul trecut.

„Este un suflu nou și Timișoara va fi câștigată, asta așteptăm cu toții, având în vedere că suntem timișoreni.


Acum noul primar are mâncare în farfurie, depinde de dânsul dacă o consumă. Există 100 de proiecte în derulare. Nicolae Robu ca și om a greșit vizavi de persoanele agreate și pe mai multe paliere. Unul, în legătură cu care i-am atras atenția, a fost războiul cu presa. Nimeni nu a câștigat războiul cu presa. Taximetriștii, tinerii, mamele, anumite persoane care au avut o imagine gri în ochii dumneavoastră, ai presei, pe care domnul primar a colorat-o și nu a înțeles semnalele. Semnele că va pierde au fost din online și din teritoriu. Să nu uităm că actualul primar a avut conjunctura de a se întârzia alegerile din cauza pandemiei. Dacă alegerile aveau loc în iunie, Nicolae Robu era acum primar. Ca om, a greșit, ca administrator, nu i se poate reproșa nimic. Nicolae Robu a pierdut în ultimele trei săptămâni”, a fost de părere consilierul Simion Moșiu.

4 COMENTARII

  1. Cred corect acum trebuie să vă adresați cu,,,,,,,, inculpatul Robu Nicolae,,,,,,,,,, deoarece așa este normal….
    Dar despre furturile din patrimoniul statului nu vb nimic….
    S a furat toată Horticola de pe calea Urseni, prejudiciul de zeci de milioane de euro și nimeni nu mișcă nimic?????
    DNA poate că acum se va autosesiza, sperăm??????
    Cetățeni acestei tari și comunități au dreptul să știe transparent dacă sa furat într-adevăr pământul de la Horticola??????

  2. :)) LOL
    Cum nu i se poate reprosa? Proiecte facute cu dosul…
    In afara de giratoriul din Marasti nu e nici un proiect ok de la cap la coada.
    Facute pe jumatate sau negandite.

  3. Pai cine ia tinut in brate pe mii de euro pe pensionarii Cojan unul la Politia locala unul la Asistenta sociala in timp ce cei mai multi Romani nu au de nici unele

  4. lucrari auzi… bai, penalilor uselisti, primakele asta merita sa fie dus la fiecare „realizare” din asta de-a lui si sa fie dat cu fruntea de bordurile si asfaltul distruse, ca le-a facut de mantuiala si fruntea ii va ramane intacta, totul e praf si pulbere. da-te-n inchisoarea ma-tii, si tu, robulake, si toti care te inconjoara cu spagi cu tot.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.