Liderul interlop Lucian Boncu, solicitare surpriză în fața Tribunalului Timiș

Liderul interlop Lucian Boncu, solicitare surpriză în fața Tribunalului Timiș

2
DISTRIBUIȚI

Tribunalul Timiș a judecat, astăzi, cererile DIICOT de prelungire a măsurilor preventive în dosarul traficului de cocaină pentru toți inculpații în frunte cu liderul interlop Lucian Boncu.


Înainte de începerea ședinței de judecată, Radu Novac, cel pe care Boncu l-a ”sifonat” în dosarul de trafic de cocaină al structurii centrale al DIICOT, a avut o ieșire nervoasă și a început să mă înjure. A reintrat în sală doar când a început procesul.

Avocatul lui Boncu și a lui Paul Ștefan a fost de acord cu solicitarea procurorilor de a se prelungi arestul la domiciliu. Când i s-a dat cuvântul, Boncu s-a declarat de acord cu solicitarea avocatului.

Deian Miloșev a cerut schimbarea arestului la domiciliu cu controlul judiciar, iar Radu Novac, zis ”Jack” și Nicolae Gavrilă au solicitat să le fie revocat controlul judiciar. Ceilalți au  fost de acord cu propunerea DIICOT. Instanța a rămas în pronunțare.

UPDATE 1 Instanța a decis să păstreze măsurile preventive dispuse anterior pentru toți inculpații.

2 COMENTARII

  1. Un bulaghe gras si oparit boncu interlop la buda il bate si nepotumiu de 11 ani pe besica ala oparit e tare in gura ca are slugi el e varza praf carcasa de porc

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.