Liderul interlop Lucian Boncu, trimis în arest la domiciliu de Curtea de...

Liderul interlop Lucian Boncu, trimis în arest la domiciliu de Curtea de Apel Timișoara pentru a doua oară

16
DISTRIBUIȚI

Curtea de Apel Timișoara a decis, astăzi, să-i înlocuiască liderului interlop Lucian Boncu măsura arestării preventive cu cea a arestului la domiciliu, în dosarul traficului de cocaină. Este pentru a doua oară când lui Boncu îi este înlocuită măsura cea mai dură, fiind rearestat după ce a încălcat obligațiile pe care le avea.


Mai precis, Boncu a luat legătura cu Deian Miloșev și plănuia cum să-și regleze conturile cu adversarii după ce ajungea pe control judiciar.

Vă reamintim că Tribunalul Timiș i-a respins cererea lui Boncu de înlocuire a arestului preventiv după ce avocatul acestuia a invocat faptul că sunt cazuri de coronavirus în Penitenciarul Timișoara și că interlopul suferă de obezitate de gradul trei și hipertensiune arterială. Boncu a contestat decizia la Curtea de Apel Timișoara, iar judecătorii Ioan Popescu și Constantin Costea i-au dat dreptate și l-au trimis în arest la domiciliu. Costea a făcut parte din completul care în dosarul bătăii de la Iulius Mall i-a schimbat pedeapsa lui Lucian Boncu din închisoare în amendă penală, evitându-se astfel ca interlopul să fie trimis în pușcărie pentru că mai avea o condamnare cu suspendare.

16 COMENTARII

  1. Justitia din Romania, pentru unii muma pentru alti ciuma. Cum am mai spus infractorii sunt protezati de oameni in robe negre, iar muritori de rand trebuie sa suporte nedreptati.
    Justitia este prima vinovata de starea in care a ajuns Romania, pentru ca a fost oarba la toate faradelegile comise de politicieni si infractori.

  2. Această hotărâre cred că este o ofensa adusă cetățenilor de rând care plătesc taxe și impozite corect dar poate va veni și vremea răspunderii magistraților, este chiar obligatorie în unele cazuri…..
    Vedem in alte cazuri cu mult mai ușoare unde legea este altfel, cu arest de luni sau chiar ani????
    Ce să credem noi cetățeni???????
    Acești interlopi nu sunt chiar periculoși????
    #####vrem dreptate și pt cetățenii de bună credință….. #########
    ????????????
    Oare pe când?????

  3. la cat e de incult umflatul asta… sigur iar il prind ca pune la cale ceva in scurt timp,
    uite ca e buna Slanina la ceva in sfarsit am aflat…sa te scoata din puscarie:))))

  4. bine ca l-a scos, sa stea acasa sa isi mance kkt de sub el , ca are destul, nu sa mance pe bani platitorului de taxe. nu scapa godacu, tot la cusca ajunge.

  5. Judecătorul Costea ar trebui verificat, de ce e tolerant cu interlopii. Interlopii bat și omoară cu droguri oamenii și Costea le dă drumul. Ar trebui ca și în România să răspundă magistrații pentru că altfel își fac de cap.

  6. Când vorbea de mitraliere din Serbia și bătea lumea nu-i era frică, eu știu ca orice om se gândește și la consecințele care survin în urma unei activități pe care o desfășoară dar pentru el codul penal este o broșură pe care o citește când și când și care nu are nici o influenta asupra lui. Oricum este un om versatil și relativ inteligent dacă a făcut atâția oameni să-l urmeze în drumul sau pe care patinează mai mereu dar totuși se pare ca gheata încă îl tine la suprafață.
    Sa faci un judecător sa te elibereze, sa faci un polițist sa se drogheze și implicit să-i distrugi viata, sa torni prietenii, sa ameninți și sa bați un om câteva ore și sa îl sechestrezi, sa omori o bătrână care singura vina a avut-o ca a stat în spatele mașinii pe care a condus-o în timp ce era îmbibat cu făină, este o știința.
    Alții pentru sume și gesturi mult mai mici sau dus la pușcărie, el nu, sa aibe la mana și alți oameni din sistem?! Sa fie cineva șantajabil, vreun procuror vreun judecător care ar fii primit favoruri, de gen: o fetita de vreo 20 de ani de la matrimoniale în brate, vreo excursie, vreo răzbunare cu bătaia atunci când vreun vecin ar fii luat locul de parcare sau vreunul ia jignit amanta in club la vreun tip din asta din sistem?!
    Ceva este, nu poți cu atâtea fapte penale tu tot acasă sa dormi în perna ta, penitenciarele au spitale, putea fii mutat acolo dacă viata îi este pusa în pericol și dacă da, trebuie sa demonstreze ca în mod direct el poate sa moara în pușcărie, de gen, merge în fiecare zi la toaleta sau la masa printr-un culoar cu bolnavi de covid și are șanse reale sa se îmbolnăvească dar pana în prezent doar 10-30 au fost raportate din penitenciarele din toată tara ori la câți oameni sunt închiși minus cifra aceasta mica revine probabil : 0,00001 la mie sa contacteze acest virus, deci dacă judecătorul ar fii făcut un calcul elementar ar fii observat ca este o probabilitate foarte mica. La fel și acasă se poate îmbolnăvi, poate cineva sa vina în vizita și sa fie contaminat, asta nu este o garanție ca dacă ești acasă nu mai iei covid.
    Deci faza este fumata și noi nu mai punem botul la vrăjeală voastră. Punct

  7. Scroafa baga la valau acum:)))… lasatil va rog in pace ca e inca in soc …doar a fost in pericol viata lui
    mai penibil interlop ca porkul asta e greu sa gasesti prin tara… fosti sportivi de performanta:))) luptatorii astia doar campioni,vice campioni sau locul 3 pe tara, erau saracii de ei si cand colo la concurs erau doar 4 sportivi la categorie pe tara si se stie ca locul 4 se premia ca si cum ar fi locul 3…apoi aproape toti se fac ,,bodygarzi..ca atat ii duce capul,se lipesc pe langa aia mai batrani si inteligenti care au si bani ,incep si ei sa dea cu camata la copii prosti si mulg de pe ei mult timp ca se mai si aduna scroafele multe si merg la intimidare,mai dau doua trei palme si asa incet incet cand se mai maturizeaza isi fac ei o firma de paznici si atunci sunt oameni de afaceri deja:))))

  8. Mda… când se droga nu avea hipertensiune și obezitate ? Atunci nu se mai gândea ca crapă ? ! Ceva undeva nu a ieșit bine, poate la camerele ce lea montat in casa trebuiesc montate din nou

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.