Liderul PSD Timiș, mesaj pentru Nica și Fritz: „Teatrul absurd pe care...

Liderul PSD Timiș, mesaj pentru Nica și Fritz: „Teatrul absurd pe care îl jucați de câteva zile este o palmă grea pentru timișorenii care v-au acordat încrederea”

0
DISTRIBUIȚI

Președintele PSD Timiș, Alfred Simonis, le-a transmis un mesaj prin intermediul Facebook lui Alin Nica și lui Dominic Fritz. În termeni destul de duri, îi acuză pe cei doi politicieni de teatru absurd și de imaturitate politică.

„Domnilor Alin Nica și Dominic Fritz,

Teatrul absurd pe care îl jucați de câteva zile este o palmă grea pentru timișorenii care v-au acordat încrederea. Este incredibil cum, în timp ce Timișoara a intrat în scenariul roșu, dumneavoastră continuați să vă certați pe funcții și să vă comportați ca niște copii care își dispută jucăriile la groapa cu nisip din parc.


Conduita pe care o aveți denotă imaturitate politică, dar și dispreț pentru toți cei care se gândesc acum la lucruri mult mai importante decât o gâlceavă pe funcții cu iz de telenovelă. Domnilor Nica și Fritz, vă transmitem un apel la rațiune. Vă cerem să puneți sănătatea oamenilor pe primul loc, să vă ocupați de problemele impuse de pandemie, dar mai ales să vă ocupați de guvernarea locală cu seriozitate și fără orgolii și interese care dăunează grav orașului și județului. Cum credeți că se simt oamenii care v-au acordat votul și care acum văd circul ieftin pe care îl faceți? Dintre aceștia, unii sunt în situația de a rămâne fără loc de muncă, iar alții tremură de grija zilei de mâine. Preocupați-vă, domnilor, să începeți treaba și să munciți pentru cetățeni! Pandemia nu așteaptă să vă încheiați meciul, iar timișorenii merită toată atenția, dincolo de funcții, orgolii, negocieri sau interese!”, a transmis deputatul social-democrat, prin intermediul unui mesaj postat pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.