Ripensia joacă în Cupă cu Lipova şi pentru „respectarea blazonului”. Cosmin Petruescu...

Ripensia joacă în Cupă cu Lipova şi pentru „respectarea blazonului”. Cosmin Petruescu va folosi jucători mai odihniţi

0
DISTRIBUIȚI

Ripensia nu a avut un start de Liga 2 aşa cum şi-a dorit, fiind în zona retrogradării, dar îşi poate verifica potenţialul lotului şi prin intermediul Cupei României. Mâine, roş-galbenii evoluează la Sânnicolau Mic, în deplasare cu Şoimii Lipova, formaţie pe care a întâlnit-o de două ori în perioada precompetiţională. Antrenorul Cosmin Petruescu a anunţat că va face destule modificări faţă de ultimul joc pierdut în campionat, 0-2 cu Metaloglobus.

Ripensia şi Lipova se vor întâlni pentru a treia oară într-o perioadă relativ scurtă de timp. În amicalele din vară dintre cele două „Ripi” a cedat cu 2-3 pe „Electrica”, dar s-a revanşat în „returul” de la Sânnicolau Mic (scor 4-1).


Pe acelaşi teren „Banatul” din cartierul arădean se va desfăşura şi partida de Cupă, programată mâine, de la ora 14.30. Gazdele au depăşit trei tururi, cu formaţii din ligile inferioare ce-i drept, pentru a ajunge în această fază. În acelaşi timp gruparea pregătită de Flavius Sabău e lideră în Seria 8 după şase runde, dar poate fi depăşită matematic de Gloria Cermei, care are un joc în minus. Miza e considerabilă, dacă ţinem cont că în următorul tur al competiţiei K.O. vor intra şi grupările din Liga I.

”Cu siguranță, ne va aștepta o partidă dificilă. Și noi, și Lipova, ne dorim să mergem mai departe. Avem nevoie și pentru moralul nostru de o victorie, pe care sper să o obținem marți. Suntem, totuși, o echipă de liga a doua și trebuie să ne respectăm blazonul. Trebuie să ne respectăm ca imagine și ca și club. Cu siguranță, vom aborda partida la victorie. Vor fi și modificări în echipă. Este un joc disputat la un timp foarte scurt față de jocul cu Metaloglobus. Astfel, vom miza mult pe fotbaliștii cu o prospețime fizică mai bună. Dar, și ei fac parte din lotul nostru, unii vin după accidentări. Am încredere că ne vom putea califica pentru a aborda meciul de la Târgu Jiu din campionat cu altă încredere și cu un alt moral”, a declarat Cosmin Petruescu. „Conferenţiarul” nu va putea miza sigur pe Lalic şi Fridrich, ambii suspendaţi, şi nici pe Benea (accidentat) în timp ce alţi jucători erau cu semnul întrebării, venind tot după unele probleme medicale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.