Masca la control. Polițiștii au făcut verificări în mai multe gări și...

Masca la control. Polițiștii au făcut verificări în mai multe gări și în trenuri

0
DISTRIBUIȚI

Având în vedere evoluția la nivel național a situației generate de pandemia de COVID-19, a reducerii riscurilor de apariție a noi focare de îmbolnăvire cu virusul SARS-COV2, polițiștii Biroului Județean de Poliție Transporturi Timiș au acționat în zona gărilor pentru verificarea modului de respectare a prevederilor Legii nr 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Miercuri, în intervalul 08.00 – 16.00, polițiști Biroului Județean de Poliție Transporturi Timiș au efectuat verificări în 10 stații CFR și în 8 trenuri, ocazie cu care au fost legitimate 63 de persoane și au fost aplicate 25 de sancțiuni în valoare de 5.780 de lei, dintre care 22 au fost aplicate conform prevederilor Legii 55/2020 pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19.

„Vă recomandăm să păstrați în continuare distanțarea fizică, să purtați mască de protecție și să nu vă expuneți la riscuri. Purtați masca de protecție în mijloacele de transport, în magazine și în celelalte spații unde este obligatoriu.


Nu vom tolera nicio abatere de la lege. Nu dorim sancționarea cetățenilor, ci ca toți sa conștientizeze că sănătatea și viața persoanelor sunt cele mai importante. Actiunile de acest gen continuă și în zilele următoare. Mulțumim tuturor celor care înțeleg că sănătatea este cea mai importantă și respectă regulile generale de prevenire a răspândirii COVID-19”, au transmis oamenii legii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.