Mihai Ritivoiu despre alianța USR Plus-PNL: Cred că în câteva luni se...

Mihai Ritivoiu despre alianța USR Plus-PNL: Cred că în câteva luni se vor certa ca în Convenția Democratică, lucrurile vor degenera

1
DISTRIBUIȚI

Prezent miercuri seara la emisiunea Pressalert Live, moderată de jurnalistul Dragoș Boța, consilierul județean social-democrat Mihai Ritivoiu, a declarat că scenariul cu Albă ca Zăpada s-a realizat, nu are ce să se impute acum USR, dar peste patru ani lucrurile vor sta altfel.

„Prin agresivitatea sa, USR îmi pare mai degrabă un partid de stânga după modul cum a penetrat. Vom vedea peste patru ani dacă o garnitură de oameni încropiți și fără un istoric politic în spate vor putea să lucreze și să facă performanță.


Eu unul am rezervele mele, le doresc mult succes și chiar le doresc să facă treabă bună, dar în teren este mai complicat decât la tribună”, a spus Ritivoiu.

Întrebat ce părere are despre sloganul USR: „O Românie fără hoție”, Ritivoiu a precizat că este un mesaj electoral foarte bun, dar a mai avut și Traian Băsescu unul, „Arde-i pe corupți” și am  văzut ce s-a întâmplat după aceea.

Politicianul este de părere că USR va obține un scor foarte bun la alegerile parlamentare.

„Adevăratul dușman pe termen lung al PNL e USR, iar ei se tem mai mult decât noi, la PSD, pentru că pe termen lung le canibalizează electoratul, cum s-a întâmplat la Timișoara și București, iar marile orașe dau tonul. Părerea mea este că în prima etapă vor coabita. Cred că în câteva luni se vor certa ca în Convenția Democratică, lucrurile vor degenera. Este o alianță de conjunctură, nu o văd cu ochi buni pe termen mediu și lung. Sper ca proiectele începute de Nicolae Robu și Călin Dobra să fie continuate pe plan local. Nu pleacă cei răi și vin cei buni, pleacă o gașcă și vine altă gașcă”, a fost de părere Mihai Ritivoiu.

1 COMENTARIU

  1. Daca dam jos sacoul ce ramane? Vorbe goale. Inainte sa vorbeasca despre USR mai bine s-ar uita in propria ograda. Si Ritivoiu e de vina pentru ca votantii stangii nu se simt reprezentati de catre PSD. Au facut ceva pentru a se debarasa de Dragnea sau de latura PRM-ista a partidului? Raspunsul este Nu. Asa ca stati linistiti, ajungeti la putere doar pe un vot de ura.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.