Negocierile dintre PNL și USR -PLUS avansează – cine vor fi vicepreședinții...

Negocierile dintre PNL și USR -PLUS avansează – cine vor fi vicepreședinții lui Alin Nica la CJ Timiș

0
DISTRIBUIȚI

Negocierile dintre PNL și USR – PLUS au avansat și, ieri, s-a bătut în cuie formula pentru Consiliul Județean Timiș. Liberalul Alin Nica, președintele ales al CJT, va avea un vicepreședinte de la USR – pe Cristian Moș, liderul USR Timiș și pe liberalul Alexandru Proteasa, fost consilier local la Moșnița Nouă.


De numele lui Proteasa sunt legate mai multe scandaluri imobiliare care au fost dezvăluite în campania electorală pentru alegerile locale. Proteasa a fost alături de Nica pe toată perioada alegerilor locale.

Nu au fost stabilite încă domeniile de care se vor ocupa cei doi vicepreședinți. Astăzi, urmează să se negocieze primăriile din județ unde cele două partide vor putea face majorități. Mâine se va negocia Primăria Timișoara, cert fiind că liberalii vor primi un singur viceprimar, nu doi cum au solicitat la început. Avocatul Cosmin Tabără este cel care va fi nominalizat de PNL pentru a ocupa postul de viceprimar al Timișoarei, fiind acceptat și de Dominic Fritz deoarece nu a avut nicio legătură cu administrația condusă de Nicolae Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.