Noi oportunități de finanțare pentru firmele mici și mijlocii. ADR Vest are...

Noi oportunități de finanțare pentru firmele mici și mijlocii. ADR Vest are de împărțit aproape 18 milioane de euro

0
DISTRIBUIȚI

Întreprinderile mici și mijlocii din Regiunea Vest au la dispoziție noi finanțări nerambursabile prin Regio-Programul Operațional Regional (Regio-POR) 2014-2020 și pot depune cereri de finanțare în cadrul noului apel de proiecte începând de astăzi, 30 octombrie.

Apelul vizează sprijinirea creării și extinderea capacităților avansate de producție și dezvoltarea serviciilor, se adresează întreprinderilor mici și mijlocii din mediul urban sau întreprinderilor mijlocii din mediul rural Regiunea Vest și dispune de o alocare financiară de 17.655.000 euro.


Valoarea finanțării nermabursabile care poate fi acordată este între minimum 1.500.000 euro și maximum 6.000.000 euro pentru fiecare întreprindere. Investițiile eligibile finanțabile prin ajutor de stat regional vizează construirea, extinderea spațiului de producție/prestare servicii, respectiv dotarea cu active corporale și necorporale. Cererile de finanțare pot fi depuse până în data de 30 noiembrie 2020, ora 12,00, prin aplicația MySMIS.

Pentru a veni în prijinul potențialilor beneficiari, ADR Vest, în calitate de organism intermediar pentru POR 2014-2020 în Regiunea Vest a realizat broșura „Finanțări nerambursabile pentru întreprinderile mici și mijlocii – Cum pregătești un proiect de succes”, care poate fi consultată pe site-ul ADR Vest.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.