Pandemia încurcă planurile muzicienilor: după două tentative de concerte de lansare de...

Pandemia încurcă planurile muzicienilor: după două tentative de concerte de lansare de album eșuate, trupa timișoreană ALLOVER prezintă discul de debut la radio

0
DISTRIBUIȚI

La fel ca și majoritatea evenimentelor incluse în sectorul entertainment și trupa timișoreană ALLOVER are parte de o serie de „suprize“ neplăcute iscate de pandemia globală.

Inițial, concertul de lansare al albumului de debut al trupei alcătuite din Cătălina Ciortea (chitară bass, backing vocals), Luca Dragu (lead vocals, chitară), David Mihai Popa – DMP (baterie), Bogdan Potra (clape) şi Adam Suma (chitară) ar fi trebuit să se desfășoare în luna aprilie a acestui an în clubul Capcana din Timișoara. Din cauza pandemiei, evenimentul a fost amânat, ironia sorții reprezentând-o faptul că între timp și clubul Capcana a dispărut din peisaj. Nu din cauza pandemiei, ci pentru că clădirea în care se afla, a fost demolată! O a doua lansare „oficială“ a acestui disc – pregătită de membrii trupei de ceva vreme – ar fi trebuit să se desfășoare vineri 16 octombrie la Faber, dar din cauza situației actuale și acest concert a fost anulat.

„Nici nouă nu ne vine să credem.


Pe baza ordinelor «de mai sus», ne vedem obligați să amânăm (din nou!) concertul de lansare a albumului. Deși cuvântul potrivit cred că este mai degrabă «anulăm». Tot ce putem face este să vă rugăm pe toți să respectați regulile de prevenție a infectării și să aveți grijă de voi și de cei din jurul vostru. Doar în felul acesta ne vom putea revedea cândva față în față. Ne puteți susține cumpărând albumul și/sau tricouri / măști #allover. Stream it, download it, whatever“, au anunțat membrii formației.

Chiar dacă nici de această dată fanii trupei nu vor avea parte de un concert „clasic“, lansarea acestui album va avea loc totuși, în altă formă, astăzi 16 octombrie, de la ora 18, în cadrul emisiunii Muzicorama realizată de Bogdan Puriș la Radio Timișoara, unde cei interesați vor avea parte de câteva piese din acest disc și interviuri cu membrii formației.

Debutul formației ALLOVER s-a petrecut în luna aprilie a anului 2019 la Timișoara. Trupa a devenit cunoscută sub numele de All Friends Band, cu mai mulți ani în urmă, și a participat la evenimente importante din ţară. Anul trecut, ca urmare a unor modificări de componență și stil, precum și a unui proces de maturizare, trupa a devenit ALLOVER, iar albumul de debut conține 11 piese.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.