Pașaport pentru România: muzică electronică în inima Daciei, la Sarmizegetusa Regia

Pașaport pentru România: muzică electronică în inima Daciei, la Sarmizegetusa Regia

0
DISTRIBUIȚI
Echipa care a realizat primul episod din Passport for Romania. Foto: George Bufan

Nu mai e un secret pentru nimeni faptul că situația pandemică a dus la schimbări profunde în entertiainment, una dintre acestea fiind aceea că majoritatea evenimentelor artistice s-au mutat în mediul online. Drept urmare a acestui fapt, duo-ul timișorean de muzică electronică Les Gourmands a inițiat în cursul acestui an un proiect care poartă numele de Passport for Romania, care s-a născut din pasiunea pentru călătorii și muzică.
Primul episod din seria de evenimente care își propune să prezinte frumusețile patriei noastre a avut loc la sfârșitul lunii iulie și a fost filmat la lacul Bâlea din munții Făgărașului.

Cel de-al doilea episod al acestei aventuri inedite a avut loc în Munții Parâng și a avut parte de o priveliște umitoare de pe Vârful Urdele, alături de DJ-ul român Prove Them Wrong, care se află pe scena underground încă din 2008.

Următoarea oprire din această serie de evenimente va avea loc în inima Daciei, la Sarmizegetusa Regia.


De această dată experiența auditivă va fi în mâinile lui Silence Path, un nume care reprezintă un nou început în universul armonios al sunetelor experimentale din muzica electronică. Premiera acestui episod din seria inițiată de timișorenii de la Les Gourmands va avea loc marți, 20 octombrie, de la ora 21, pe canalul de Youtube al evenimentului.

Marius Filipescu și Mihai Iova, cei doi artiști care au devenit cunoscuți publicului sub numele de Les Gourmands, au debutat în fața publicului cu trei ani în urmă, proiectul născându-se din pasiunea pentru muzică progressive house și techno împărtășită de cei doi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.