Patru cetățeni afgani care încercau să iasă ilegal din România, descoperiți în...

Patru cetățeni afgani care încercau să iasă ilegal din România, descoperiți în semiremorca unui tir, pe autostradă. Polițiștii au crezut că sunt hoți

0
DISTRIBUIȚI

Patru cetățeni afgani au fost descoperiți în semiremorca unui tir pe autostrada A1 între Deva și Nădlac. Inițial, polițiștii au crezut că sunt hoți, fiind anunțați cu privire la un posibil furt dintr-un tir aflat într-o parcare. Străinii au fost preluați de polițiștii de frontieră.

Inspectoratul General al Poliției a anunțat că în urma unui control efectuat asupra unui tir cu semiremorcă, aflat într-o parcare de pe autostrada A1, polițiștii au depistat patru cetățeni afgani.


Aceștia erau ascunși în semiremorca autovehiculului.

Incidentul s-a produs joi, în jurul orei 04:30. Polițiștii Biroului de Poliție Autostrăzi A1 Deva – Nădlac au fost sesizați, prin 112, cu privire la un posibil furt dintr-un ansamblu rutier, situat în parcarea de la kilometrul 482 al autostrăzii.

„Ajunși la fața locului, având în vedere urmele găsite, care indicau faptul că există probabilitatea ca persoane să se afle în semiremorca autotrenului în cauza, polițiștii au verificat interiorul semiremorcii, unde au descoperit patru cetățeni afgani”, au anunțat polițiștii.

Cetățenii afgani au fost preluați de polițiști din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara, pentru continuarea cercetărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.