Percheziții în Timișoara și Arad, pentru destructurarea unei grupări care a dat...

Percheziții în Timișoara și Arad, pentru destructurarea unei grupări care a dat spargeri la săli de jocuri de noroc și o pensiune

0
DISTRIBUIȚI

Cinci tineri din Timișoara și Arad sunt bănuiți că au spart mai multe săli de jocuri de noroc și o pensiune și au furat seifurile pline cu bani. Patru dintre ei sunt reținuți acum.

Patru persoane, bănuite de furturi de și din case de bani și seifuri au fost reținute pentru 24 de ore în Arad, în cadrul unui dosar penal de furt calificat.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Arad, sub coodonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, au pus în aplicare joi șase mandate de percheziție domiciliară, în orașele Arad și Timișoara.

Din cercetări a reieșit că, în noaptea de 24/25 septembrie 2020, gruparea infracțională, formată din cinci persoane, ar fi acționat în municipiul Arad.


Aceștia ar fi pătruns, prin ruperea butucului de la ușa de acces, într-o sală de jocuri, iar cu ajutorul unor unelte și instrumente ar fi distrus pultul în care era încastrat seiful sălii de jocuri. Ulterior, ar fi furat seiful și 21.000 de lei.

De asemenea, în perioada 7 septembrie – 8 octombrie 2020, aceiași indivizi ar mai fi comis încă două furturi calificate, cu același mod de operare, tot din săli de jocuri de noroc, în municipiului Arad.

Totodată, ar fi comis un furt calificat într-o pensiune din Drobeta Turnu-Severin, de unde ar fi furat un seif metalic, cu suma de 40.000 de lei.

Polițiștii au făcut, joi, șase percheziții, la locuințele a patru bărbați, cu vârste cuprinse între 26 și 40 de ani, din municipiul Timișoara și la o femeie, de 30 de ani, din municipiul Arad.

În urma perchezițiilor, au fost indisponibilizați 7.000 de lei, 650 de euro, două autoturisme, instrumente de forțare a ușilor metalice, precum și alte obiecte cu valoare probatorie.

Suspecții au fost duși la audieri la IPJ Arad, cei patru bărbați fiind reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.