PNL Timiș și-a anunțat echipa de negociere cu USR PLUS. Nica: La...

PNL Timiș și-a anunțat echipa de negociere cu USR PLUS. Nica: La Primăria Timișoara vizăm doi viceprimari

2
DISTRIBUIȚI

PNL Timiș a desemnat echipa de negociere cu USR Plus, care este formată din nouă persoane: Alin Nica, Marilen Pirtea, Dănuț Groza, Bogdan Ghelbere și încă cinci primari din județ.

„Îmi doresc pentru Consiliul Județean o alianță care să nu fie la limită și să fie o coaliție de guvernare locală puternică. Dar, momentan, ne gândim doar la partenerul cel mai evident și cel mai apropiat din punct de vedere politic, care este alianța USR Plus.


Negocierile pot duce într-o direcție sau alta. Noi, la Primăria Timișoara vizăm doi viceprimari. Nu aș intra în detalii, dar sunt lucruri pe care noi le vom discuta în cadrul negocierilor”, a explicat Alin Nica.

Când i-a cerut să comenteze afirmațiile deputatului Ben-Oni Ardelean de la PNL, făcute în cadrul emisiunii Pressalert LIVE de joi seară „Eu tot întreb de la o vreme: sunteți de stânga, sunteți de dreapta, sunteți dintr-o parte, sunteți din alta, sunteți neo-marxiști, așa cum vă acuză mulți, sunteți comuniști, așa cum spun mulți, sunteți LGBT-iști? Adică în ce zonă sunteți pentru că și eu încerc să înțeleg unde este Plus și USR?”, liderul PNL Timiș s-a eschivat.

Alin Nica a spus că nu comentează declarațiile lui Ben-Oni Ardelean pentru că nu le-a auzit și, chiar dacă le-ar știi, poate s-ar feri să le comenteze, dacă acestea sunt păreri strict personale.

„Referitor la doctrina USR, e un lucru care trebuie clarificat de domniile lor și până una, alta, ei sunt partenerii noștri de discuții și negocieri și în cadrul programului de guvernare pe care îl vom avea împreună voi vedea poate mai multe nuanțe doctrinare și atunci vă voi putea spune mai multe în această direcție”, a spus Nica.

2 COMENTARII

  1. pareri strict personale? pai atunci ce mai cauta in partid? nu in baza persoanei a fost bagat personajul in partid? nu in baza persoanei EXISTA inca in partid? nica, vezi ca esti pe gheata subtire

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.