PNL Timiș și-a votat candidații pentru alegerile parlamentare. Cine este incompatibilul promovat...

PNL Timiș și-a votat candidații pentru alegerile parlamentare. Cine este incompatibilul promovat de Alin Nica

1
DISTRIBUIȚI

PNL Timiș a votat, în această seară, în cadrul Biroului Permanent Județean, listele pentru alegerile parlamentare. În mare parte, au rămas cele votate, cu câteva zile în urmă, de primarii liberali.


La Senat, pe primele două locuri au fost aprobați Alina Gorghiu, senator PNL Timiș în funcție, Ionuţ Gaiţă, apropiat al lui Alin Popoviciu și cel care a sponsorizat proiectul ACS Poli al primarului Nicolae Robu, având contracte cu Primăria Timișoara și alte primării liberale.

La Camera Deputaților primele locuri sunt ocupate de Marilen Pirtea, Ben-Oni Ardelean, ambii deputați în funcție, Cosmin Şandru, preşedintele Organizației de Tineret din PNL Timiş și ginerele omului de afaceri Dumitru Dinulescu, un apropiat al lui Nicolae Robu și abonat la contractele publice, Petru Roman, primarul reales din Deta, care a fost declarat incompatibil de ANI, decizie confirmată definitiv de instanță. Claudiu Chira a fost înlocuit cu Ciprian Bogdan, omul de încredere al europarlamentarului Cristian Bușoi. Listele urmează să fie confirmate de Biroul Permanent Național al PNL.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.