Primarul unei comune de lângă Timișoara, condamnat definitiv după ce a fost...

Primarul unei comune de lângă Timișoara, condamnat definitiv după ce a fost reales

2
DISTRIBUIȚI

Primarul unei comune de lângă Timișoara a fost condamnat definitiv de către Curtea de Apel Timișoara la câteva zile după ce a fost reales. Pesedistul Ilie Golubov , primarul din Remetea Mare, a fost cercetat de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timișoara pentru fals intelectual în formă continuată și a semnat cu procurorii un acord de recunoaștere a vinovăției pentru cele trei fapte comise.

Judecătoria Timișoara a respins acordul de recunoaștere a vinovăției și a dispus ca dosarul să fie retrimis procurorului pentru continuarea anchetei penale.


Atât primarul, cât și parchetul au făcut apel. Curtea de Apel Timișoara a admis acțiunile celor două părți și l-a condamnat pe Golubov la opt luni de închisoare cu suspendare sub supraveghere, având un termen de încercare de doi ani.

Pe durata termenului de supraveghere de 2 ani, inculpatul trebuie să se prezinte la Serviciul de probațiune de pe lângă Tribunalul Timiş la datele fixate de acesta; să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa;  să anunțe, în prealabil, schimbarea locuinţei și orice deplasare care depăşeşte 5 zile, precum şi întoarcerea; să comunice schimbarea locului de muncă și să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor de existenţă. Contactat de PRESSALERT.ro, Ilie Golubov a susținut că ”nu am de gând să-mi dau demisia. Au fost trei fiscale pe care le-am semnat. Funcționarii le fac și primarul le semnează. Dacă nu făceam acordul, ce se întâmpla? Primeam o pedeapsă mai grea”.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.