PSD Timiș și-a depus candidaturile pentru Parlament. Simonis: Sunt oameni tineri, cu...

PSD Timiș și-a depus candidaturile pentru Parlament. Simonis: Sunt oameni tineri, cu experiență, integri, care s-au născut în Banat

0
DISTRIBUIȚI

Prezent joi la Timișoara pentru depunerea candidaturilor PSD Timiș la Biroul Electoral Județean, Sorin Grindeanu, prim-vicepreședintele partidului la nivel național, a declarat că social-democrații vin în fața electoratului cu specialiști din toate domeniile pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie.

„Astăzi am depus listele pentru Parlamentul României. Așa cum ați văzut și în ceea ce facem la nivel național, noi consideră că ne aflăm la un nou început, fie că vorbim de ceea ce facem la București, fie că vorbim despre ceea ce se întâmplă aici, la Timișoara. În aceste zile lucrăm, și e aproape de finalizare, la oferta electorală. Avem un prim draft pe economie și agricultură, mâine probabil o să ieșim cu cele pe educație, sănătate ș.a.m.d. În al doilea rând, pot spune că am finalizat în mare, chiar în totalitate, listele cu care PSD vine în fața electoratului la nivel național. Am încercat să aducem și am reușit, specialiști din toate domeniile astfel încât să venim cu un aer proaspăt, un aer nou. De asemenea, sunt foarte mulți oameni noi, alții care nu au avut susținerea organizațiilor județene nu se mai regăsesc pe listele PSD”, a declarat Sorin Grindeanu, care deschide lista PSD Timiș la Camera Deputaților.

Deputatul PSD Alfred Simonis, locul 2 pe listă, a făcut profilul candidaților: „Pe listele PSD Timiș veți regăsi oameni tineri, dar oameni cu experiență, care au făcut parte din guverne, oameni care au făcut parte din actualul Parlament, oameni integri, asupra cărora nu planează niciun fel de suspiciune, oameni care s-au născut aici, în Banat.


După alegerile acestea, cei care vor fi votați de către timișeni vor trebui să se ducă la București, să identifice problemele județului Timiș, să facă un plan pe termen mediu și lung asupra obiectivelor pe care trebuie să le îndeplinim cu toții acolo.”

Simonis a precizat că pe listele celorlate partide vom regăsi mai mulți parașutați de la București, pe care nu îi vom mai vedea pe aici după ce va trece această campanie electorală.

„Fac apel la ceilalți contracandidați la o campanie decentă și mă leg de afirmațiile unui președinte al unei organizații, care ieri îmi spunea că la PSD Timiș au fost impuși oameni. La PSD Timiș sunt oameni din PSD Timiș, nu e nimeni parașutat de la București pe locurile eligibile, sunt oameni care au demonstrat în acești ani că sunt interesați de proiectele județului Timiș”, a mai declarat deputatul Alfred Simonis.

Primul pe listă la Senat, senatorul Eugen Dogariu, a spus că pe liste sunt oameni care și-au făcut datoria acolo unde au fost și de fiecare dată au fost interesați de binele județului Timiș. El a răspuns atacului liberalilor care au spus că nu prea l-au văzut prin Parlament.

„Aș vrea să îi transmit aceluiași președinte de partid liberal că îi voi transmite listele de prezență de la Senat să facă o analiză el personal cu privire la cine a fost mai prezent sau nu la ședințele Senatului în această perioadă. Sper că concluzia pe care o va trage este cea decentă și de bun simț pentru că e greu din birourile de presă să îți dai seama ce se întâmplă în plen. Îi readuc aminte că a lucrat cu mine patru ani ca prefect și nu a avut nimic de obiectat”, a spus Dogariu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.