Restricții de circulație pentru mașinile de peste 7,5 tone, în Ungaria

Restricții de circulație pentru mașinile de peste 7,5 tone, în Ungaria

0
DISTRIBUIȚI

Autorităţile de frontieră din Ungaria au informat Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Oradea despre faptul că de joi, de la ora 23.00, până vineri, la ora 23.00, va fi restricționată circulația mașinilor cu o capacitate mai mare de 7,5 tone.

Potrivit unui comunicat al Poliției de Frontieră, măsura este luată de autorităţile ungare ca urmare a faptului că data de 23 octombrie 2020 este declarată zi de sărbătoare naţională, nelucrătoare.

În acest interval, traficul de călători şi autoturisme nu este afectat de aceste restricții.

„Pentru evitarea timpilor de așteptare ridicați, care s-ar putea forma ca urmare a reluării traficului pentru autovehiculele de mare tonaj, conducerea Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Oradea a dispus măsuri pentru suplimentarea personalului şi folosirea la maxim a capacităţii punctelor de trecere a frontierei deschise pentru aceste mijloace de transport.


Astfel, în limita configuraţiei acestora şi, în funcţie de trafic, vor fi suplimentate arterele de control pe sensul de intrare sau ieşire în/din ţară, pentru ca formalitățile de frontieră să se efectueze cu operativitate”, se arată în comunicat.

Poliţia de Frontieră recomandă șoferilor tranzitarea tuturor punctelor de frontieră deschise transportului de mărfuri, astfel încât să se preîntâmpine apariţia suprasolicitărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.