Ripensia și ASU Poli și-au aflat adversarii din Cupa României. Alb-violeţii ştiu...

Ripensia și ASU Poli și-au aflat adversarii din Cupa României. Alb-violeţii ştiu şi noua dată a întâlnirii cu Dunărea Călăraşi

0
DISTRIBUIȚI
Ripensia a disputat şi două amicale cu Şoimii

ASU Politehnica şi Ripensia intră peste nouă zile în noua ediţie a Cupei României. Cele două timişorene au fost calificate direct în turul IV al competiţiei K.O., datorită faptului că sunt divizionare secunde. Ambele au jocuri în deplasare în această fază, cu divizionare C din zonă. Roş-galbenii vor evolua pe terenul liderului Seriei 8, Şoimii Lipova, în timp ce alb-violeţii vor da piept cu CSC Ghiroda, pentru un loc în 16-imile de finală.

Ambele meciuri au fost programate miercuri, 21 octombrie, de la ora 15.30.


Interesant e că Ripensia şi Lipova se vor întâlni pentru a treia oară într-o perioadă relativ scurtă de timp. În amicalele din vară dintre cele două „Ripi” a cedat cu 2-3 pe „Electrica”, dar s-a revanşat în „returul” de la Sânnicolau Mic (scor 4-1). Pe acelaşi teren „Banatul” din cartierul arădean se va desfăşura şi partida de Cupă. Lipova a trecut în tururile precedente de Chişineu Criş (scor 2-0) şi Gloria Cermei (3-0 la masa verde).

ASU Poli, în schimb, se va duela tot cu un partener clasic de teste şi fost adversar în D-Timiş – Ghiroda, gruparea galben-albastră nu a mai fost însă întâlnită din iarna trecută în amicale, atunci, pe 1 februarie a fost 1-1 pe „Ştiinţa”, dar datele vor fi diferite săptămâna viitoare pe arena „Emilian Pavel”. Ghirozenii pregătiţi de Vlad Bura au avut un început ezitant de sezon, cu două remize, dar au câştigat ultimele două partide şi se află pe locul 5 în seria a 8-a, cu un joc în minus faţă de alte competitoare. Ghiroda le-a eliminat până acum din competiţia K.O. pe Deva (1-0), Hunedoara (4-1) şi Dumbrăviţa (4-2).

În următorul tur al competiţiei vor fi implicate şi echipele din Liga I.

Între timp, echipa antrenată de Octavian Benga a aflat şi data de disputare a jocului amânat din cauza cazurilor de Covid. Astfel, meciul cu Dunărea Călăraşi, din runda a 7-a a Ligii 2, se va disputa miercuri, 28 octombrie, de la ora 15.00. Tot lotul lui ASU Poli s-a testat azi din nou pentru depistarea noului coronavirus şi aşteaptă rezultatele curând, componenţii care vor fi negativi vor relua activitatea normală după perioada de carantină.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.