SCM Politehnica, ultima echipă timişoreană afectată de coronavirus. Alb-violeţii nu mai joacă...

SCM Politehnica, ultima echipă timişoreană afectată de coronavirus. Alb-violeţii nu mai joacă derby-ul cu Baia Mare

0
DISTRIBUIȚI

SCM Politehnica, poate ultimul „bastion” din sportul local timişorean care nu înregistrase cazuri de COVID-19 până acum, a primit la rândul ei o veste proastră la ultima testare. Un component a fost depistat pozitiv iar clubul urmează recomandarea DSP Timiş de a nu lua parte la competiţii timp de şapte zile. Prin urmare clubul alb-violet a anunţat că nu se prezintă la meciul de la Sf. Gheorghe cu Minaur Baia Mare.

Timişorenii aveau de această dată o singură etapă programată în Covasna, unde s-au disputat toate partidele acestui sezon, prin urmare Poli riscă cel mult un singur eşec la masa verde, asta dacă maramureşenii, care au avut la rândul lor probleme legate de Covid luna trecută, se vor prezenta.

Anularea deplasării vine după ce în precedentul turneu de la Sf.


Gheorghe, elevii lui Vlad Caba au avut un comportament perfect, cu victorii pe linie. Handbaliştii timişoreni ar fi cu victoriile la masa verde în plutonul fruntaş al Ligii Zimbrilor după nouă runde, având 21 de puncte. Pe site-ul FRH succesele fără joc nu sunt contabilizate cel puţin deocamdată.

”În urma testării întregului lot și a staff-urilor tehnic și administrativ al secției de handbal a SCM Timișoara, înaintea deplasării în turneul de la Sfântu Gheorghe, un jucător a fost depistat pozitiv la testul COVID. DSP Timiș a început ancheta epidemiologică și ca o primă măsură, a recomandat sistarea participării în competiție, vreme de șapte zile, după care se va face o retestare a întregului lot de jucători și a staff-ului tehnic. Jucătorul depistat pozitiv se simte bine, iar pe parcursul zilei de azi i se va face o evaluare medicală. Prin urmare, echipa de handbal a SCM Timișoara nu va face deplasarea la acest turneu, în care ar fi urmat să joace cu Minaur Baia Mare. În această perioadă de șapte zile jucătorii vor urma programul ce va fi stabilit de antrenori, după primirea unor noi detalii și recomandări de la DSP Timiș”, se arată în comunicatul semnat de directorul SCM Timișoara, Vasile Rușeț.

Echipele SCM au urmat, la fel ca ASU Poli, cele mai stricte măsuri impuse până acum când s-au raporat infectări. În schimb, zilele trecute, atât Ripensia, cât şi CSC Ghiroda au putut evolua în Cupa României, ultima chiar împotriva „Băieţilor în ghete” deşi au înregistrat recent mai multe cazuri de coronavirus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.