Succes electrizant pentru SCM Politehnica în faţa CSM-ului bucureştean

Succes electrizant pentru SCM Politehnica în faţa CSM-ului bucureştean

0
DISTRIBUIȚI
Foto: SCM Politehnica / Facebook

SCM Politehnica a obţinut astăzi o victorie mare în cadrul celui de-al doilea turneu din Liga Zimbrilor 2020-21. Alb-violeţii au întrecut a treia clasată, CSM Bucureşti, după un duel strâns, tranşat în ultimul minut, scor 26-22 (13-11).

Alb-violeţii au fost foarte combativi in a doua partidă a săptămânii, cu gruparea din capitală.


Timişorenii au luat doar trei goluri in primul sfert de oră şi au condus puternica CSM cu 9-3! Până la pauză insă avantajul s-a redus la două goluri. Mai mult, eliminările dictate la foc automat i-au făcut pe bucureşteni să revină in mitanul secund. CSM a avut la inceputul părţii a doua chiar şi trei oameni în plus. Jocul solid din apărare a fost greu desfăcut de bucureşteni. Ambele echipe au beneficiat apoi de foarte multe lovituri de la 7 metri, capitol la care Poli l-a avut om forte pe Marius Sadoveac.

CSM a reuşit totuşi să întoarcă scorul şi să aibă chiar temporar două goluri avantaj în minutul 51. Dar după acest moment au mai reuşit un singur gol. Barros a punctat pentru 24-22 şi a anulat practic speranţele bucureştenilor la măcar un punct. Iar bănăţenii au profitat în final de forţarea adversarilor în atac pentru a înscrie şi cu portarul Tcaciuc, din propriul semicerc.

SCM Poli (marcatori): Sadoveac 11 goluri, Barros 5, Fenici 3, Şomlea 3, Năstăsie 2, Baican 1, Tcaciuc 1.

Poli are până acum trei victorii din cinci jocuri disputate in acest sezon atipic. Sâmbătă, Poli va da piept cu HC Dobrogea Sud iar duminică e programat meciul cu Dunărea Călărași, ultimele două de la ora 11. Totodată şi ultimele din cadrul acestui turneu cu nr. 2 de la Sf. Gheorghe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.