Se redeschide zona roșie covid la Spitalul Județean Timișoara. Câte paturi vor...

Se redeschide zona roșie covid la Spitalul Județean Timișoara. Câte paturi vor fi dedicate pacienților infectați

2
DISTRIBUIȚI

Managerul Spitalului Clinic Județean de Urgență Timișoara le sare în ajutor colegilor de la Spitalul „Victor Babeș”. Raul Pătrașcu a precizat că solidaritatea față de pacienți și colegi e esențială.

„Am răspuns apelului colegilor noștri de la Spitalul de Boli Infecțioase și deja tratăm pacienți cu cazuri severe, de terapie intensivă, infectați cu COVID-19.


Având în vedere creșterea numărului de cazuri, pentru a ne asigura că timișorenii și timișenii nu au de suferit ci au parte de cel mai bun tratament posibil, luăm deja în calcul redeschiderea Zonei Roșii din cadrul unității, cu o capacitate de circa 66 de paturi din care 6 de ATI, mergând deci la un total de 18 paturi de terapie intensivă dedicate COVID. Numărul poate fi crescut cu încă 10 locuri de terapie intensivă dacă, Doamne ferește, situația o impune. În aceste vremuri dificile, trebuie să ne ocrotim nu doar pe noi înșine, ci și pe cei din jur. Doamne ajută!”, a transmis directorul Raul Pătrașcu.

2 COMENTARII

  1. Esti cumva de la „partid” de postezi pe toate „canalele” aceeasi aberatie? Dar lumineaza-ne si pe noi, te rog. Care sunt ordinele de la partid? Cine i le da? Cum i le da? De ce i le da? Habarnisti ca tine care probabil sunt someri sau lucreaza la stat pe undeva de au timp sa posteze la 10 dimineata in loc sa munceasca sunt peste tot, de aia nu ne mai facem bine. Conspiratii, frate. Eu zic ca nici nu exista Covidu asta, ca e doar ordin de la partid. Dar ce ne facem acuma ca si PSD si ProRomania si ALDE zic ca e rau ca avem Covid mult, sa nu facem alegeri. Care e?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.