Simonis: „Am avut un blat în Timiș între PNL și USR pentru...

Simonis: „Am avut un blat în Timiș între PNL și USR pentru a-l înlocui pe Nicolae Robu”

7
DISTRIBUIȚI

Liderul PSD Timiș, deputatul Alfred Simonis, a declarat, sâmbătă, în cadrul unei conferințe de presă, că suspiciunile pe care le-a avut că există acest dans între cei doi candidați, Dominic Fritz și Alin Nica, s-au adeverit.

„Deci am avut un blat în Timiș între PNL și USR pentru a-l înlocui pe Nicolae Robu.


De asemenea, Nicolae Robu nu a fost sabotat de propria persoană, pentru că s-a și sabotat singur, a fost sabotat și de PNL, dar a fost sabotat și de Guvernul Orban pentru că în afară de resursele proprii ale Primăriei Municipiului Timișoara, care sunt insuficiente pentru a dezvolta un oraș de dimensiunile și pretențiile acestui oraș, Guvernul Orban nu a venit cu niciun fel de sprijin în cel mai important oraș din țară, în opinia mea, cu conducere liberală. Ne-am fi așteptat să fim sprijiniți de cei de la Guvern, nu au făcut-o, pentru a aduce o dovadă în plus asupra faptului că inclusiv la nivel național s-a dorit înlocuirea lui Nicolae Robu și a fost sabotat de către propriul partid la nivel național”, a afirmat Simonis.

De asemenea, deputatul social-democrat a mai declarat că, în calitate de timișorean, nu l-a mulțumit nici comportamentul președintelui României atunci când a fost în vizită la Timișoara la o companie germană, mai exact modul în care Klaus Iohannis l-a tratat pe Nicolae Robu.

„Mă număr printre cei care au fost jigniți de Nicolae Robu, nu îi plâng de milă, însă trebuie câteva chestiuni spuse foarte clar. Cred că e o lecție și pentru dânsul și pentru noi toți, care facem politică, ceea ce s-a întâmplat la alegerile locale”, a spus Alfred Simonis.

7 COMENTARII

  1. Cum, PNL Timisoara l-a tradat pe primarul Nicolae Robu pentru candidatul Dominic Fritz ce se vrea primar neconstitutional? Hm! Rebel e primarul Nicolae Robu, nu? 🙂

  2. Saracul de el, delireaza. Incearca sa dezbine relatia dintre usr si pnl .
    Bai maimutoiule ai fost un dezastru cu campabia pds la locale, trebuia de mult sa iti dai denisia dar esti prea nesimtit.
    Esti emnlema psd, scursura de cel mai inalt nivel, mai putin si veti fi istorie. Sa vad atunci spre ce partid alergi ca sa mai ai functii la stat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.